VJEŽBANJE

Odlični yoga položaji za dvoje!

Yoga kao zabavna fizička aktivnost

 

NTS Sportwear, naša najpoznatija marka sportske plesne odjeće i trenutno najpopularnija trgovina baletnih i plesnih accessorisea ušla je u suradnju s Dance Company &M, kako bi prezentirala novu liniju sportske odjeće za yogu, ali i ostale fitness treninge.

Po uzoru na trendi yoga duete s brojnih Instagram profila poznatih yoga instruktora diljem svijeta, odlučili su napraviti yoga duete s varijacijama mnogobrojnih yoga poza koje se mogu raditi u paru. Sve to s ciljem prikazivanja yoge kao zabavne fizičke aktivnosti zbog poticanja svijesti o tome kako je važno brinuti se o zdravlju i biti fit. Ne zbog izgleda već primarno zbog zdravlja.
 
 
 
Kao prototip dizajna predložene su vesele i žarke boje zbog nadolazećih toplih dana, kako bi se pokazalo da svijetle boje mogu osim sto podižu raspoloženje, isto tako i odlično izgledati na uskoro preplanulim tijelima.
 
 

Dance Company &M u plesnome centru ANDREAS ROOM svakodnevno vodi satove power yoge, pilatesa, klasičnoga baleta za rekreativce i profesionalce, kondicione i funkcionalne treninge te se intenzivno bave osvještavanjem zdravoga načina života.
 
 
Foto: Tomislav Marić
Objavljeno: 02.05.2016. u 12:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p