VJEŽBANJE

Ono kad se 'stvarna žena' pretvori u 'super ženu'

Ana's Sensual Fitness

Što je zajedničko Gordani, Nikolini, Moniki, Dijani, Nataliji, Suzani i Zrinki? Iako potpuno različitih zanimanja, različitih generacija, životnih priča i afiniteta, ovih sedam stvarnih žena ima zajednički nazivnik - sreću. Da, one su sretne! Zašto? Pročitajte njihovu priču!

Junakinje ove naše priče u nekom su trenutku svog života odlučile zaploviti nepoznatim. Kao i pri svakom takvom putovanju u nepoznato, uz znatiželju postoji i doza straha. Tako je bilo i kad se naših sedam žena prvi put susrelo s plesom na šipci. Ušle su u dvoranu Ana's Sensual Fitnessa i protnule. "Ja to ne mogu!", "Ma nema šanse, pa kako ću se ja na šipku popeti!?", "Izgleda jako teško!" - tutnjalo im je u glavi. Prvi izazov na putu u nepoznato. One su ga prihvatile i ni u jednoj sekundi koja je nakon toga uslijedila nisu se pokajale. Još jedan "zašto?"! Evo i odgovora.


Pomicanje vlastitih granica i spoznaja da možemo fizički izvesti stvari koje nam na prvi pogled izgledaju nemoguće, djeluju poput kakvog stimulansa i potiču želju za podizanjem letvice svaki put sve više. Doslovno svaki put pobjeđujete sebe, svoje strahove, negativne emocije, svoju anksioznost, nesigurnost, svoju nemoć. Rezultat ovakvog rada na sebi je sreća, zadovoljstvo sobom i želja da za sebe učinite još više. To je razlog zašto se junakinje ove naše priče već godinama vraćaju po još. One su danas drukčije žene od onih preplašenih ljepotica kakve su bile kad su se prvi put susrele sa šipkom. Jer onoga trenutka kad su naučile boriti se protiv svojih strahova i negativnih emocija, dogodila se transformacija. Od običnih stvarnih žena, postale su super žene.

S jedne strane mentalna snaga, samopouzdanje, zadovoljstvo, a s druge čitava plejada fizičkih benefita. Metodom Ana's Sensual Fitness žensko tijelo mijenja se na najljepši način – ženski atributi dolaze do izražaja, mišići postaju vretenastiji, tijelo postaje snažnije, izdržljivije i atraktivnije, a kretnje mekše i senzualnije.


Ta transformacija iz 'obične' žene koja je studentica, uspješna poslovna žena, majka, žena, sestra... u 'super ženu' koja na šipci izvodi izazovne, zahtjevne, teške, a istovremeno oslobađajuće, graciozne i senzualne elemente ono je što karakterizira ovu vrstu vježbanja svog duha i tijela. Uz Ana's Sensual Fitness ove žene kao supermeni svaki tjedan prolaze fantastičnu transformaciju, koja ih ispunjuva i čini da se osjećaju sjajno. Sjećate li se sreće s početka ove naše priče? Eto, zato su naše žene sretne! Spoznale novu, bolju sebe.

Jedan let u Los Angeles prije 12 godina promijenio je život Ane Kuhanec Brašnović, začetnice Ana's Sensual Fitnessa. Ondje se uputila na poziv Sheile Kelly, autorice metode S Factor. Kontakt su ostvarile godinu dana ranije, kada je Ana postala promotorica Sheiline knjige S Factor-striptiz za svaku ženu. U Los Angelesu je Ana završila edukaciju za instruktoricu S Factora, vratila se u Hrvatsku kao jedina instruktorica te metode u Europi, a ostalo je povijest. S uvjerenjem da svaka žena, bez obzira na godine, profesiju i tjelesne propozicije, može probuditi vlastitu ženstvenost i iz dubine sebe izvući istinsku snagu, potisnutu nježnost, Ana je nadogradila S Factor dodatnim vježbama za buđenje ženstvenosti i lansirala vlastitu metodu Ana's Sensual Fitnes i tako pokrenula sensualnu lavinu u Lijepoj našoj. S godinama se i sama od djevojke transformirala u ženu. Samouvjerenu, slobodnu, istovremeno i snažnu i nježnu...transformirala se u Super ženu!

"Nisam ni znala da u sebi krijem takvu ženstvenost, takvu nježnost, koja se godinama skrivala iza samouvjerenosti i lica 'čelične lady'. Dominantnost je otupila oštrice i svjet je postao ljepši. Dok nisam ASF plesom probudila tu zatomljenu nježnost i ženstvenost, nisam ni znala koliko senzualna mogu biti. Tek sam tada spoznala pravu sebe!", priča Ana i nadodaje kako je to otkriće željela podijeliti sa ženama i pomoći im da se i one upoznaju na taj jedan novi način, da postanu potpune. Danas klub sretnih super žena okupljenih u ASF-u raste iz dana u dan. Jer o sreći i zadovoljstvu lako je postati ovisan.

Foto: PR
Objavljeno: 13.03.2017. u 15:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p