VJEŽBANJE

Osjeti svestranost u pokretu

Ekskluzivne Print Smooth tenisice iz Reebokove kreativne radionice
reebok Print Smooth
R
eebok, globalni pionir u fitness inovacijama predstavlja najnovije dostignuće svog razvojnog laboratorija - Print Smooth, elegantnu tenisicu za trčanje posve novog dizajna i performansi.

U razvojnom putu ovog modela, osnovni cilj Reeboka bio je pronalaženje balansa između udobnosti i prilagodljivosti različitim oblicima trčanja te su tako pronašli idealnu ravnotežu i ponudili veselje svakom trkaču diljem svijeta kojem će ove savršene tenisice dospjeti u ruke.

reebok Print Smooth

Print Smooth su idealne tenisice za sve trkače koji ove sezone planiraju istrčati svoje stare ili otkrivati neke nove staze, a istodobno nisu spremni na bilo kakve kompromise. Pomno izrađene od kvalitetnih materijala i posebnih jastučića koji trkaču omogućavaju svestranost i stabilnost pri trčanju, osiguravaju najbolju podršku i rezultate te osjećaj ugode. Idealne su i za nešto lakše staze, kao i fitness treninge te za sve ljubitelje modela upečatljivog i atraktivnog dizajna.

reebok Print Smooth
Nakon što su brojni licencirani fitness treneri diljem svijeta iskušali udobnost ove tenisice, u njezine performanse su se uvjerili i naši domaći rekreativni, redoviti i profesionalni treneri.
Na temelju osobnih iskustava donosimo vam njihove recenzije:

reebok Print Smooth
ANAMARIJA P., koja je testirala tenisicu prilikom trčanja, ali i tijekom ostalih sportskih aktivnosti, s veseljem izjavljuje: "Iznimno su udobne i fleksibilne, a istovremeno daju osjećaj čvrstoće, stabilnosti i sigurnosti. Tijekom aktivnosti u dvorani pozitivno su me iznenadile pri brzim lateralnim kretnjama, vježbama agilnosti i pliometrijskim vježbama. Pružile su mi apsolutnu potporu. Definitivno su moj prvi izbor za utrku na koju se uskoro spremam.

reebok Print Smooth
DARKO J. "Iskušao sam ih trčeći i na prstima, i preko pete. Može se primijetiti lagani prijenos sile na prednji dio stopala i amortizacija pri kontaktu s podlogom, dok pri većim brzinama, gdje se naglašeno trči na prednjem dijelu stopala, tenisica daje laganu reakciju podloge prema naprijed. Kod treninga agilnosti i naglih promjena smjera kretanja, tenisica se drži čvrsto unatoč laganom i mekanom materijalu od kojega je napravljena. Ako tržite all-in-one tenisicu za trčanje i trening, onda je Print Smooth pravi izbor za vas.

reebok Print Smooth
MARKO Č. "Ugodna je za trčanje, i ima dobru amortizaciju prilikom doskoka i koraka u smjeru od pete prema prstima. Idealna je za kontinuirano trčanje konstantnom brzinom na ravnoj, tvrdoj podlozi poput asfalta i atletske staze."

reebok Print Smooth
ANDREJ P. "Posebno bih istaknuo prednji dio tenisice koji je napravljen tako da se kod pregiba stvara minimalan kontakt sa stopalom te ih zbog toga smatram najudobnijima za trčanje do sada. Čepovi na džonu tenisice doista su impresivni. Na izvrstan način doprinose amortizaciji i ublažavaju kontakt stopala s podlogom, a moje su trčanje učinile manje stresnim za zglobove."

U zaključku ovog testiranja valja istaknuti kako je od ukupnog broja ispitanika, njih 120 ovoj tenisici dodijelilo prosječnu ocjenu 4,50. Udobnosti daju ocjenu 4,85 a kvaliteta je mjerljiva prosječnom ocjenom 4,40. Fleksibilnost tenisice zaslužila je fantastičnu ocjenu 4,58 a preporučuje ih 93 posto ispitanika.

reebok Print Smooth
Nova i glavna obilježja Print Smooth su preciznost i zaštita – osigurani pomoću novih tlakova i tehnologija na potplati korištenjem dvije guste pjene koje stvaraju jastučić gdje je to potrebno; fleksibilnost – koju jamče utori nezavisnih čvorova smješteni na ključnim područjima za hiper-fleksibilnost i stabilnost – osigurana kontroliranom perimetar rešetkom koja okružuje nezavisne čvorove.

reebok Print Smooth

Povijest Reeboka seže u daleku 1890. godinu, kada je Joseph William Foster započeo izrađivati tenisice za trčanje s čavlićima, tada novitet i pravi luksuz, namijenjene za atletske staze od zemlje, tzv. šljake. Nastavljajući svoj razvojni put do Olimpijade u Parizu 1924. godine, kada su atletičari Velike Britanije nosili Reebok tenisice i sprinterice, pa sve do danas, najnoviji model Print Smootha, samo je prirodan i impresivan razvojni put tenisica za trčanje kojima Reebok daje izniman značaj.

reebok Print Smooth
Najnoviji modeli Print Smooth dostupni su u Reebok FitHub storeu Arena Centar i maloprodajnoj mreži Reebokovih partnera – Intersport, Ferivi Sport, MG Sport, Top Sport, Fithub Avenue Mall, #One Split po cijeni od 599,00 kuna. Više informacija doznajte ovdje

Foto: PR
Objavljeno: 21.03.2017. u 14:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p