VJEŽBANJE

Plesni trening za cijelo tijelo

Plešite i vježbajte
reebok trening
sedmom videu u serijalu Gym is everywhere u suradnji s Reebokom donosimo odličan plesni trening uz koji ćete rasplesati svaki mišić u tijelu. 

Trenerice Ana Matejak i Matea Knez ovoga puta pokazuju odličan Les Mills Sh'bam plesni trening. Sh'bam je jednostavan, zabavan i zarazan plesni trening za kojeg polaznici ne trebaju imati baš nikakvo plesno iskustvo. Jedino sto je za Sh'bam potrebno jesu vesela glazba i dobra volja. Isprobajte ovaj super plesni trening u kojem će vam raditi svi mišići u tijelu. 

reebok trening                                                              Ana Matejak i Matea Knez

Ana Matejak je osobni trener i prezenterica na mnogim domaćim i inozemnim konvencijama. Izabrana je u top 3 izlagača na Međunarodnoj Sportpark Hilden konvenciji nekoliko puta. Predavačica je na Fitness Učilištu. Instruktor je grupnog programa u kojem individualiziranim pristupom pokušavaju realizirati definirani ciljevi (Fitness index). Od 1995. do 2011. instruktor je i koordinator u Aerobicscentru MGM koji je postavljao temelje suvremenih grupnih fitness programa (body workout, body&mind, step Advanced).

Matea Knez apsolvent je više trenerske na Kineziološkom fakultetu-usmjerenje fitness, diplomirani instruktor grupnih fitness programa uz glazbu koji radi i djeluje na području Rijeke. 2008. godine okuplja entuzijaste i instruktore te pokreće team instruktora pod nazivom ChikaZ Rijeka. Od tada do danas vodi grupne fitness programe na području Primorsko goranske županije te sudjeluje kao prezenter i organizator na lokalnim i međunarodnim konvencijama i eventima. U 2. mjesecu otvara svoj centar za fitness i edukaciju pod nazivom Snatch u kojem po prvi puta u Hrvatsku dovodi svjetske grupne fitness programe u suradnji sa Les Mills Hrvatska. Međunarodni je trener za Bodyattack program.

Sve videe iz serijala odličnih vježbi moći ćete gledati na našem FASHION.HR TV kanalu. Pratite nas kako bi prvi doznali novosti!

T.K.
Video: VTS production
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 04.10.2016. u 15:58

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p