VJEŽBANJE

Poznate Hrvatice u adidas #speedtakes kampanji

Podrška tijekom priprema za maraton

nevena rendeli adidas

Svoju motivaciju za trčanjem u adidas #speedtakes kampanji podijelile su poznate Hrvatice tv voditeljica Nevena Rendeli, modna blogerica Ana Bacinger te adidasova ambasadorica i maratonka Matea Matošević, koja se sprema za svoj do sad najveći sportski izazov. Svojim motivirajućim porukama Nevena i Ana pokazale su da mogu trčati u korak s Mateom te joj ujedno dati i podršku tijekom priprema za maraton.

Ove ljubiteljice trčanja snimile su personalizirane video isječke u kojima nas vode kroz najljepše trkaće staze u Zagrebu pri tom otkrivajući što svakoj od njih predstavlja ovaj način rekreacije, s kojim su se izazovima suočile te koja im je glavna motivacija za nastavak treninga.

matea matošević adidas
 Matea Matošević
 
ana bacinger adidas Ana Bacinger
 
Od prevladavanja boli i napornih treninga, bijega od svakodnevnih obaveza, pomicanja granica i osnaživanja sebe kao žene, tri individualke Nevena, Ana i Matea kroz #speedtakes kampanju progovaraju o svemu čemu trčanje može doprinijeti. Različite po stupnju treninga, ali ujedinjene #speedtakes kampanjom pokazuju da nije važno trenira li se na profesionalnoj ili početničkoj razini, trčanje je sport namijenjen svakoj dobi i spremnosti, trening koji donosi benefite i za tijelo i za duh.
 
nevena rendeli adidas Nevena Rendeli
 
ana bacinger adidas Ana Bacinger
 
matea matošević adidasMatea Matošević
 
Prvi od videa možete pogledati ovdje, dok će sljedeća dva #speedtakes isječka biti objavljena 21. odnosno 28. srpnja 2016. Za više informacija posjetite Instagram.  
 
Foto: adidas
Objavljeno: 14.07.2016. u 11:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p