VJEŽBANJE

Prijavi se i osvoji nove Reebok Nano7 tenisice

Nova sezona Reebok Xchallenge treninga u Zagrebu!

reebok nano7
V
olite CrossFit, napredujete iz dana u dan i htjeli bi svoju strast podijeliti s drugima? Posvećenost rezultira napretkom, a napredak daje vidljive rezultate. U CrossFitu svaki pomak i napredak je vidljiv, a svako probijanje vlastitih granica pretvara vas u još bolju verziju tebe.

Reebok će Zagreb opet pretvoriti u veliko sportsko igralište kao dio #gymiseverywhere priče, a pozvani su svi koji žele pokazati svoj puni potencijal. It counts! prvi je od ukupno četiri Reebok Xchallenge izazova koji će se i ove, treće sezone održati u Zagrebu, na lokaciji Balon Boćarskog doma, u zatvorenom prostoru potpuno zaštićenom od hladnoće, kiše i ostalih vremenskih neprilika. It counts! natjecanje je timova koji se sastoji od dva muška i dva ženska člana. Pozovite društvo, prijavite se. Upoznajte nove ljude, ojačajte međuljudske odnose, izoštrite um i pokažite što možete!

Prijave su otvorene do 23. veljače, a svoje podatke ispunite ovdje

reebok nano7
Neki od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se svi skupa dobro zabave i oznoje, a možete osvojiti i vrijedne nagrade. Za najbolje CrossFitovce, Reebok i partner projekta Intersport, osigurali su Reebok CrossFit Nano 7 tenisice, idealne za sve funkcionalne treninge. Uz Reebok Crossfit Nano 7 svladaj svaki wod, naskok na kutiju, mrtvo dizanje ili penjanje uz konop.

Reebok CrossFit Nano 7 pronađi u Intersportu. Vi ponesite snagu, Reebok nosi podršku! #ReebokXchallengeZG #BeMoreHuman #Nano7

Foto: PR

Objavljeno: 21.02.2017. u 11:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p