VJEŽBANJE

Pripremite tijelo za plažu u samo 10 minuta dnevno

Jednostavnim vježbama do savršenog izgleda
beach

K
oliko kila imate nama je posve nebitno dok god se osjećate dobro u svojoj koži, a bilo kakva vrsta tjelesne aktivnosti dovest će vas do točke gdje se osjećate zadovoljnije sami sa sobom. 

Prekrasno vrijeme ovoga ljeta idealno je iskoristiti za vježbu u prirodi. Planinarenje, trčanje ili možda vježbanje na plaži uz zalazak sunca - pravo je vrijeme da iskoristimo ono najbolje od prirode, relaksiramo se i rekreiramo u isto vrijeme. Naš odabir pada na ovo posljednje - vježbanje uz more. U ranim jutarnjim satima, prije jakog sunca koje bi pijesak dovelo na vrtoglavo visoku temperaturu, uputite se na plažu noseći sa sobom tanku joga prostirku, i priuštite si 10 minuta vježbanja prije nego se rashladite u moru.
  beach
 
Ljeto je idealno vrijeme za mršavljenje i zatezanje tijela opuštenog nakon zime: vrijeme je lijepo, more nadomak ruke, a mediteranska prehrana niskokalorična i bogata obiljem vitamina, minerala i antioksidansa. Pogledajte naš prijedlog idealne jutarnje tjelovježbe koja će vas probuditi i revitalizirati, a ponajviše od svega - učiniti zadovoljnima što ste se pokrenuli i učinili nešto dobro samo za sebe.
 
J.S.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 10.07.2015. u 14:54
Tagovi: zdravlje, fitness

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p