VJEŽBANJE

Reebok Spring Challenge - novo iskustvo adrenalina

Međunarodna Reebok fitness konferencija

Koliko vrhunskih stručnjaka i istinskih znalaca, dugogodišnjih fitness edukatora i novih snaga u fitness industriji te 'samozatajnih' profesionalaca koji oduševljavaju znanjem, iskustvom i pozitivnom energijom.

Prošlog je vikenda, od 12. do 13. ožujka na ovogodišnjim Danima ljepote i fitnessa na zagrebačkom Velesajmu, bila jedinstvena prilika družiti se s vrhunskim stručnjacima na međunarodnoj Reebok fitness konferenciji, i idealno vrijeme za doznati najnovije vijesti s područja fitnessa i sportske rekreacije. Tom su zgodom Reebokovi domaći i globalni partneri, te prijatelji s područja funkcionalnog treninga Les Mills i Street Workout: Jose Martinez, Lisa Stefani, Lorenzo Sommo, Nicola Rossi, Orlando Lopac, Ivona Forenbaher, Tihana Duchene, Matea Knez, Valnea Augustinčić, Matija Dujnić, Jerome Schaaf, Ines Sviličić Petrić i Ana Petrić, svoju energiju prenijeli na sve posjetitelje kroz brojne radionice, seminare, testiranja proizvoda i predavanja.

Ekskluzivnost ovogodišnjeg kongresa bio je Reebok Spring Challenge, prvi u nizu Reebok X Challenge projekt na otvorenom. Na posebno uređenom Reebok poligonu moglo se naučiti gotovo sve o vještinama kretanja na urbanom području - Parkour & Freerunning-u, gdje su demonstratori otkrili sve tajne i vještine kretanja preko, ispod i iznad prepreka.
 
Lana Jurčević

Pored atraktivnih Reebokovih ambasadorica, Ive Šulentić i Lane Jurčević, moglo se vidjeti i isprobati najnoviju Reebok ZPump Fusion 2.0 tehnologiju i to na posebno uređenoj Reebok ZPump trkačkoj stazi, na kojoj su domaći Reebokovi prezenteri Ana Matejak i Tomislav Jurak svim zainteresiranim posjetiteljima dijelili korisne savjete i slagali osobni plan treninga.
 

Tih su dana kroz brojne radionice, upoznavajući posjetitelje s vježbama istezanja, programima zagrijavanja, kondicijskih treninga i tehnike pravilnog trčanja – kao preduvjet za savladavanje svih vještina, otkrivene sasvim nove dimenzije adrenalina!

Foto: PR

Objavljeno: 14.03.2016. u 14:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p