VJEŽBANJE

Stigla je ultra lagana tenisica za trčanje

FloatRide Run najnovije je tehnološko dostignuće
 
Reebok

Reebok, globalni pionir u inovacijama i proizvodnji sportske opreme za trčanje i fitnes, lansirao je FloatRide Run, ekskluzivnu i nevjerojatno laganu trkačku tenisicu koja je najnovije tehnološko dostignuće, a koja svim trkačima na duže staze – polumaratone i maratone - pruža maksimalnu udobnost i visoku razinu performansi.
 
FloatRide Run tenisicu, koja je u razvojnom procesu Reeboka bila duže vrijeme, karakterizira posebno izrađena ultra lagana FloatRide - specijalno strukturirana pjena pod tlakom koja pruža optimalan odnos mekoće i osjetljivosti na podlogu. Potpora ispod srednjeg dijela stopala čvrsto drži stopalo u ključnim zonama te osigurava balansirano i glatko trčanje. Ultra lagana FloatRide pjena osigurava mekoću i dobar osjećaj za podlogu. Rub od EVA pjene za potporu balansira stopalo tijekom udarca pete, srednjeg dijela stopala i odraza prstima za glatko trčanje. Gumeni potplat izdržljiv na trošenje s rebrastim uzorkom osigurava glatko trčanje i prianjanje. Vrlo mekana modelirana "podnica" tenisice s jastučićima, stopalima pružaju dugotrajnu udobnost.

Reebok
 

Povijest Reeboka seže u daleku 1890. godinu, kada je Joseph William Foster započeo izrađivati tenisice za trčanje s čavlićima, tzv. „šljake“, u to vrijeme novitet i pravi luksuz. 


Reebok
Sportaš koji je imao priliku prvi testirati legendarne „šljake“ bio je Alfred Shrubb, koji je u njima u jednom danu srušio čak tri svjetska rekorda, a čiji duh i danas prepoznajemo u svim sprintericama koje koriste trkači na atletskim stazama diljem svijeta.


Reebok
Nastavljajući svoj razvojni put do Olimpijade u Parizu 1924. godine, kada su atletičari Velike Britanije nosili Reebok tenisice i sprinterice, današnji revolucionarni FloatRide Run samo je prirodan slijed Reebokovog razvojnog procesa. Ovaj značajan tehnološki iskorak, tenisica težine 230 grama udovoljit će potrebama trkača koji žele dinamičnu ravnotežu performansi, udobnosti, izdržljivosti i stila. Upravo iz tog razloga, posebno priznanje ovoj tenisici dolazi od magazina Runner's World za 2017. godinu, gdje je proglašena najboljom trkačkom tenisicom te s ponosom nosi naslov “Best Debut”.

Reebok
 
"Vjerujemo da je FloatRide Run označio najnoviji uzbudljiv iskorak naprijed u razumijevanju i podršci svim našim potrošačima u postizanju svojega cilja.“, istaknuo je Scott Daley, generalni direktor za Reebok Running.  

Ovi su modeli tenisica dostupni u Reebok FitHub Storeu u Arena Centru i u maloprodajnoj mreži Reebok partnera (Ferivi Sport, ShoeBedo, Top Sport) po cijeni od 1 249 kuna.

 

Foto: PR
Objavljeno: 28.08.2017. u 14:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p