VJEŽBANJE

Što je napravio plus size model nakon što su joj rekli da su joj bedra 'grad celulita'?

Ashley Graham odgovorila na uvredu

ashley graham plus sizePlus size model Ashley Graham uzvratila je na uvredu koju joj je netko rekao, na najbolji mogući način. Objavila je neretuširanu fotografiju i još jednom ponosno pokazala svoje obline.

 
Ashley je trenutno jedan od najpopularnijih plus size modela, a suradnje koje ostvaruje u modnom svijetu samo se nižu pa je tako nedavno lansirala i vlastitu liniju donjeg rublja za plus size žene i djevojke. Iako redovno na svojim društvenim mrežama potiče prihvaćanje ljepote u svim veličinama, ovoga puta nas je iznenadila svojoj objavom na Instagramu.
  ashley graham plus size
 
Objavila je fotografiju svog tijela prije uljepšavanja u Photoshopu. Ispod fotografije napisala je da joj je netko jednom rekao da su njena bedra grad celulita i da ona sada shvaća da su njena bedra samo dokaz pobjede i hrabrosti. Dodala je da neće dopustiti da joj drugi diktiraju kako bi njeno tijelo trebalo izgledati samo zato što bi njima tako bilo ugodnije. Poručuje svima da se ugledaju na nju i zanemare negativne komentare drugih na račun fizičkog izgleda. 
  ashley graham plus size
 
Plus size model je oduvijek naglašavala da nikad nije dopustila da joj drugi unište samopouzdanje ili je pokolebaju u prihvaćanju sebe onakvom kakva je. Ashley je svojom objavom još jednom poslala snažnu poruku svim hejterima oblina, ali i cijelom svijetu. Fotografiju je u jednom danu lajkalo preko 130 000 ljudi, dok je komentara potpore za Ashleyin potez oko 3000. Nakon ovakvih situacija uvijek se zapitamo što nekome daje za pravo da komentira nečiji fizički izgled, bio on mršav, pretio ili normalne težine. Dok god smo sretni u svom tijelu i prihvaćamo ga sa svim manama, nepristojne hejterske komentare trebali bi ignorirati kao i one nekulturne osobe koje su ih izrekle. Ashleyin omiljeni hashtag je #beautybeyondsize i mi se apsolutno slažemo jer ljepota zaista nadilazi veličinu.
 
Tanja Konjevod
Foto: Instagram i Forever 21
Objavljeno: 08.07.2016. u 14:18

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p