VJEŽBANJE

Što radi Taylor Swift da ima takvo tijelo?

Taylor obožava hamburgere i pomfrit

taylor swift 
Pjevačica Taylor Swift poznata je po svom savršenom tijelu, posebno po dugim nogama i ravnom trbuhu. Pjevačica priznaje kako obožava jesti pa nije na nekoj restriktivnoj dijeti, ali zato naporno vježba. Doznajte što jede i kako vježba Taylor.
 
Tijekom tjedna Taylor jede zdravije, salatu, jogurt i zdrave sendviče, ali kad dođe vikend dolazi, ona si priušti sladoled, pekarske proizvode i fast food. Taylor kaže kako dobro kuha i uživa u finoj hrani. Voli hamburgere i pomfrit, a od slatkoga najviše voli keksiće koje sama peče. Smatra kako odricanje nema smisla jer kasnije može dovesti do prejedanja. Pjevačica priznaje kako voli puno pojesti jer joj to daje dodatnu motivaciju na treningu.

taylor swift
 
Kaže kako mrzi zabrane pa se ona najčešće vodi zdravim razumom koji joj pomaže odrediti što je dobro, a što ne za njen organizam. Taylor dnevno popije oko 10 bočica vode i izbjegava slatke sokove i napitke. Ipak si svakog jutra priušti napitak iz Starbucksa. Za vrijeme tjedna jede uglavnom salate, jogurt i sendviče te ostale svježe namirnice jer najčešće nešto snima ili radi pa mora biti odmorna i puna energije. Kada dođe vikend onda Taylor uživa u omiljenim domaćim kolačićima, hamburgeru i pomfritu i kaže da je to ključ njene linije. Ništa si ne zabranjuje pa onda za ničim toliko ne žudi da bi se prejedala.
 
Taylor ima toliko duge noge da se uvijek šali da su stvorene za trčanje maratona. Pjevačica svaki dan sat vremena vježba kardio vježbe bez obzira bila na turneji ili kod kuće i to najčešće trči. Iako priznaje da ne voli trčati u prirodi i radije bira traku, kada je na turneji ipak mora trening odraditi u prirodi. Vjerovali ili ne, savršena Taylor obožava znoj i kaže da ako se nakon treninga nije oznojila, on nije bio dobar. Objašnjava da što se više oznoji, više će neželjenih toksina izaći iz tijela. 
 
taylor swift
Taylor vjeruje da je vježbanje usmjereno na mršavljenje ili oblikovanje tijela, loš pristup koji ne donosi rezultate tako brzo jer troši previše energije na razmišljanje o cilju, a ne o samom vježbanju. Iako Taylor ne diže utege niti radi neke posebne vježbe za mišiće, njen glavni cilj treninga je povećati svoju izdržljivost na pozornici jer su joj nastupni iznimno fizički naporni i ne želi si priuštiti da se zadiše i ne može pjevati.

Pjevačica priznaje kako joj slušanje glazbe najbolji lijek za stres. Kaže kako kada je pod stresom jede nezdravu hranu pa joj treba nešto antistresno, a za nju je to glazba koja joj daje odličan osjećaj i diže joj samopouzdanje. Svima preporučuje umjereno vježbanje, uživanje u hrani i naravno slušanje njene glazbe ako vas opušta. 
  taylor swift

T.F.
Foto: GQ.com i Pinterest
Objavljeno: 19.06.2016. u 09:35

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p