VJEŽBANJE

Super trening na trim stazi

Izazovni trening za cijelo tijelo

reebok trening

šestom videu u serijalu Gym is everywhere u suradnji s Reebokom donosimo odličan intenzivni trening na trim stazi koji će vas izazvati da pomaknete svoje granice.

 
Trenerice Ana Matejak i Matea Knez ovoga puta pokazuju odličan intenzivan trening na trim stazi. Prije treninga je važno da se dobro zagrijete, a za zagrijavanje možete koristiti jedan od prošlih treninga. Sve vježbe izvodite jednu za drugom s 30 sekundi rada i 30 sekundi odmora, a što trening ide dalje skraćujte vrijeme trajanja odmora i na taj način ćete povećati intenzitet treninga
 
 
 
1. Čučanj - upor skleka - čučanj - skok na povišenje
2. Hodanje u uporu na paralelnim ručama 
3. Stoj na rukama uz asistenciju 
4. Naizmjenični skokovi u iskoraku 
5. Negativni zgib
6. Dinamični upor s nogama na povišenju
  ana matejak i matea knez
Matea Knez i Ana Matejak

Ana Matejak je osobni trener i prezenterica na mnogim domaćim i inozemnim konvencijama. Izabrana je u top 3 izlagača na Međunarodnoj Sportpark Hilden konvenciji nekoliko puta. Predavačica je na Fitness Učilištu. Instruktor je grupnog programa u kojem individualiziranim pristupom pokušavaju realizirati definirani ciljevi (Fitness index). Od 1995. do 2011. instruktor je i koordinator u Aerobicscentru MGM koji je postavljao temelje suvremenih grupnih fitness programa (body workout, body&mind, step Advanced).

Matea Knez instruktor je grupnih fitness programa, ChikaZ Rijeka. Apsolvent je više trenerske na Kineziološkom fakultetu-usmjerenje fitness, diplomirani instruktor grupnih fitness programa uz glazbu koji radi i djeluje na području Rijeke.2008. godine okuplja entuzijaste i instruktore te pokreće team instruktora pod nazivom ChikaZ Rijeka. Od tada do danas vodi grupne fitness programe na području Primorsko goranske županije te sudjeluje kao prezenter na lokalnim i međunarodnim konvencijama i eventima od kojih su neki u organizaciji ChikaZ teama.
 
Sve videe iz serijala odličnih vježbi moći ćete gledati na našem FASHION.HR TV kanalu. Pratite nas kako bi prvi doznali novosti! 
 
T.K.
Video: VTS production
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 12.07.2016. u 16:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p