VJEŽBANJE

Super trening za cijelo tijelo!

Trening koji možete raditi na dječjem igralištu

U drugom videu u serijalu Gym is everywhere u suradnji s Reebokom donosimo odličan trening na trim stazi u kojem će vam raditi cijelo tijelo. 

Trenerice Ana Matejak i Matea Knez ovoga puta pokazuju odlične vježbe na trim stazi koje možete raditi čak i na dječjem igralištu. Trening je podijeljen u dva seta vježbi, a svaki set sastoji se od četiri vježbe koje se izvode s 30 sekundi rada i 10 sekundi odmora. Kada napravite tri do četiri serije, krenite na drugi set. Pogledajte video i krenite prema trim stazi jer čvrsti mišići su vam zajamčeni.

Vježbe koje se izvode u videu:
Set 1:
Hodanje po gredi
Čučanj na gredi
Dinamički upori na gredi
Pljesak ruka - suprotno stopalo

Set 2:
Škarice
Veslanje u visu
Pliometrijski sklek
Vaga

Matea Knez i Ana Matejak 

Ana Matejak je osobni trener i prezenterica na mnogim domaćim i inozemnim konvencijama. Izabrana je u top 3 izlagača na Međunarodnoj Sportpark Hilden konvenciji nekoliko puta. Predavačica je na Fitness Učilištu. Instruktor je grupnog programa u kojem individualiziranim pristupom pokušavaju realizirati definirani ciljevi (Fitness index). Od 1995. do 2011. instruktor je i koordinator u Aerobics centru MGM koji je postavljao temelje suvremenih grupnih fitness programa (body workout, body&mind, step Advanced).

Matea Knez instruktor je grupnih fitness programa, ChikaZ Rijeka. Apsolvent je više trenerske na Kineziološkom fakultetu-usmjerenje fitness, diplomirani instruktor grupnih fitness programa uz glazbu koji radi i djeluje na području Rijeke.2008. godine okuplja entuzijaste i instruktore te pokreće team instruktora pod nazivom ChikaZ Rijeka. Od tada do danas vodi grupne fitness programe na području Primorsko goranske županije te sudjeluje kao prezenter na lokalnim i međunarodnim konvencijama i eventima od kojih su neki u organizaciji ChikaZ teama.

Sve videe iz serijala odličnih vježbi moći ćete gledati na našem FASHION.HR TV kanalu. Pratite nas kako bi prvi doznali novosti!

T.F.
Foto: Jure Perišić
Objavljeno: 27.04.2016. u 11:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p