VJEŽBANJE

Trener J.Lo otkrio vježbu uz koju postiže isklesani trbuh

Jedna vježba dijeli vas od savršenih trbušnjaka

Jennifer Lopez uvijek nas oduševljava svojim savršeno isklesanim tijelom i uvijek mu se divimo, a sada je njen trener otkrio vježbu uz koju slavna pjevačica postiže isklesane trbušnjake.

Trener David Kirsch otkrio je što J.Lo vježba kako bi postigla savršene trbušnjake. Kad god ona vježba uz njega onda rade trening za cijelo tijelo i visokog intenziteta. Jennifer preferira kružni trening s puno složenih pokreta, poput čučnjeva na jednoj nozi i sklekova iz stojeće pozicije. Također često rade i treninge kickboxinga.

Vježba koja je ključna za njezine trbušnjake je ona koja se izvodi na pilates lopti, a toliko je jednostavna da je Jennifer može prakticirati u hotelskoj sobi kada je na putu. Legnete na pilates loptu potrbuške i oslonite se rukama o pod i zatim noge dignete i pomičite kao cik cak škare. Uz ovu vježbu trener jamči super trbušnjake. 

Jennifer ovu vježbu izvodi svaki dan, ali za ravan trbuh pomaže joj i pravilna prehrana. Ona izbjegava alkohol, šećer, rafinirane ugljikohidrate i mliječne proizvode, a kao zdrave snackove jede krastavce i celer. Iako takva dijeta zvuči dosta ograničavajuće, gledajući Jenniferine trbušnjake mislimo kako se isplati.

T.F.
Foto: Self.com i Vogue.com

Objavljeno: 28.05.2016. u 10:04

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p