VJEŽBANJE

Trikovi Jennifer Lawrence za vitko tijelo

Glumica koja prezire dijete

Poznato je da oskarovka Jennifer Lawrence ne voli dijete i restriktivne režime prehrane, ali priznaje kako je za nju vježbanje ključ održavanja vitkosti. 

Njen bivši trener Dalton Wong, otkrio je njene fitness trikove. Jennifer je priznala kako obožava fast food i kako je zahvalna treneru jer ju je naučio zdravoj prehrani i vježbanju, ali bez velikih odricanja. Trener kaže kako je ključ u tome što Jennifer vježba nekoliko puta dnevno po 20 do 30 minuta i to joj je najbolje jer joj je lakše odraditi nekoliko manjih treninga nego jedan jako dug.

Još jedan od trikova koje trener navodi je i opuštanje koje uključi u zadnji trening u danu. Opuštanje joj dobro dođe jer lakše zaspi, a i ne osjeti se preopterećeno na posljednjem treningu pa lakše odradi jutarnji. Wong kaže kako je Jennifer naučio da ne postoji izlika za nevježbanje jer postoje brojne vježbe koje koriste samo težinu tijela i za njih ne treba nikakve sprave, poput čučnjeva, sklekova, trbušnjaka ili planka pa tako Jennifer kada ne stigne u teretanu, vježba kod kuće.

 
Što se tiče zdravih snackova, na Jenniferinom jelovniku uvijek su se mogle naći namirnice poput grčkog jogurta, tamne čokolade ili humusa, namaza od kikirikija i orašastih plodova. Jennifer je kao zdraviju poslasticu jela i kokice bez ulja ili maslaca. Trener objašnjava da joj je uvijek sugerirao hranu koja radi za nju, a ne protiv nje. Trener priznaje da je Jennifer zabranjivao da jede kupovne muesli i proteinske pločice jer sadrže previše šećera.
 
T.F.
Foto: Getty Images i Splash News
Objavljeno: 13.03.2016. u 10:17

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p