VJEŽBANJE

Trikovi uz koje Hailey Baldwin održava liniju

Neobična detoks dijeta njen je trik
hailey baldwin

Američki model i it djevojka Hailey Baldwin ima besprijekorno tijelo, što ni ne čudi s obzirom na posao modela. Doznali smo kako uspijeva ostati fit i njena najveća tajna je neobična detoks dijeta.

 
Hailey ima nekoliko naslovnica iza sebe te snimanje kampanja i nošenje revija za brojne dizajnere pa ni ne čudi da svoje tijelo održava u besprijekornom stanju. Kaže kako pokušava biti vrlo stroge oko toga što jede jer osim za tijelo, zdrava prehrana pomaže joj i da ima lijepu kožu.
 
hailey baldwin
 
Obično za doručak jede jaja ili zobene pahuljice i smoothie. Za ručak najčešće jede salatu, ribu, povrće na žaru, a ponekad pojede sendvič. Za večeru jede raznovrsno povrće ili tjesteninu bez glutena. Ponekad jede piletinu i počasti se s desertom u kojem nema šećera jer ga izbjegava.
 
Cheat day model si priušti povremeno i onda jede ono što joj se tog trenutka jede, od palačinki, pomfrita sve do velikih hamburgera. Kada je na odmoru onda uopće ne pazi i jede što god želi. Prije važnih modnih revija Hailey je na 10-dnevnom detoks programu. Tada konzumira samo proteinske prahove kako bi joj se organizam očistio od ugljikohidrata. 
 
hailey baldwin
 
Hailey obožava vježbati sa svojom prijateljicom Kendall Jenner i najčešće zajedno idu u teretanu. Hailey kaže kako mrzi vježbati sama pa joj Kendall uvijek odlična potpora. U teretani vježba nekoliko puta tjedno, ali kaže kako više od teretane voli vježbati jogu jer je opušta od nakupljenog stresa i pomaže joj da bude gipkija te joj omogućuje izduženije mišiće koji su joj potrebni za njenu karijeru modela. Pohvalno je što tako mlada cijeni jogu i njezine bezbrojne benefite.
 
hailey baldwin
 
T.K.
Foto: Pinterest
Objavljeno: 11.09.2016. u 12:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p