VJEŽBANJE

Trikovi za fit liniju glumice Rooney Mare

Kako glumica održava vitku liniju?
ROONEY MARA
L
ijepa glumica Rooney Mara nikada nije imala problema s težinom, ali kada pogledamo njezine fotografije s početka karijere možemo primijetiti kako je od tada izgubila nekoliko kilograma i isklesala tijelo.

Rooney trenutno promovira svoj novi hvaljeni film Lav u kojem ima glavnu žensku ulogu. Iako je uvijek bila mršava, kod lijepe glumice vidi se da je izgradila mišiće i izgubila nekoliko kilograma. Ona se hrani isključivo veganski i bezglutenski. Priznala je kako je u njenoj obitelji nekoliko osoba oboljelo od celijakije pa je prije nekoliko godina prestala unositi namirnice s glutenom. Osjetila je drastičnu promjenu te se puno bolje osjećala pa se nastavila tako hraniti.

ROONEY MARA
Najviše konzumira svježe voće i povrće te tvrdi kako se uz takav način prehrane osjeća najbolje. Priznala je kako se trudi ne konzumirati procesirane namirnice iako ih smatra ukusnima te se zato drži voća i povrća koje je minimalno obrađeno i na tanjuru se vidi o kojoj namirnici se radi. Usprkos tome što je sitne i mršave građe, rekla je kako obožava jesti, pogotovo kruh i peciva, ali se ipak trudi unos ugljikohidrata držati u granicama normale.

ROONEY MARA
Lijepa glumica za ulogu u filmu Muškarci koji mrze žene morala se dovesti u maksimalnu formu i tada je zaista naporno trenirala čak pet puta tjedno po sat vremena. Sada kada to uloge od nje ne zahtijevaju, priznaje da ne ide toliko često u teretanu, ali liniju održava jednostavnim aktivnostima. Nekoliko puta tjedno ide na kickboxing kojeg obožava, a uz to joj je omiljena aktivnost jedan oblik pilatesa koji sadrži ima elemente baleta. Uz te dvije aktivnosti, često kada je lijepo vrijeme trči i planinari na otvorenom.

ROONEY MARA
T.K.
Foto: Vogue.com
Objavljeno: 19.03.2017. u 01:46

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p