VJEŽBANJE

Uspješno održan 24. Zagrebački maraton

Ljubitelje sporta nije spriječila niti jaka kiša
maraton
 
Ulicama glavnog grada jučer je, 11. listopada 2015., zavladao 24. Zagrebački maraton na kojem je 2.100 trkača iz cijelog svijeta trčalo utrku polumaratona i maratona, dok je tradicionalno najveći broj ljudi okupila utrka građana koju ju istrčalo 6.100 trkača.
 
Da pravim trkačima ne smeta kiša dokazale su i voditeljica Ana Stunić, koja je istrčala građansku utrku koju sponzorira adidas, te modna dizajnerica Ogi Antunac koja je kao polaznica adidas škole trčanja bila jedna od 300 školaraca koji su istrčali utrku polumaratona.
 
ana stunić
Kako bi mogle istrčati utrke bez brige o opremi, Ogi i Ana odabrale su adidas UltraBoost tenisice s poboljšanom PRIMEKNIT tehnologijom koja osigurava potporu cijeloj nozi te omogućava prirodnu prilagodljivost i rastezljivost na područjima gdje se stopalo širi tijekom trčanja. Revolucionarna BOOST tehnologija prilagođava se svakom pokretu trkača bez obzira na uvjete i omogućava povrat uložene energije. Adidas Ultra Boost jesen/zima 2015. tenisice dostupne su u adidas shopovima diljem Hrvatske. Preporučena maloprodajna cijena muških i ženskih modela je 1389 kn.
  
ogi antunuac 
Foto: PR
Objavljeno: 12.10.2015. u 10:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p