VJEŽBANJE

Vježbe po mjeri vlasnice najljepših nogu na svijetu

Želite li imati noge poput Heidi Klum?
heidi klum
  
Glumica, voditeljica i model Heidi Klum ponosna je majka četvero djece i veliki uzor svim ženama. Naime, i sa 42 godine Heidi izgleda besprijekorno.
 
Njezina fenomenalna linija, pogotovo nakon toliko poroda, naravno nije rezultat samo sjajne genetike već i predanosti zdravoj prehrani i tjelovježbi. No, Heidi nikada nije bila fan suviše intenzivnog i dugačkog vježbanja: pobornik je metode redovitosti. Za lijepu Heidi izlike poput 'od sutra sam na dijeti' ili 'baš mi se danas ne da vježbati' ne postoje, i taj se predani rad na sebi uistinu vidi. Usvojiti zdravu naviku i internalizirati vježbanje kao dio normalne svakodnevice najbitnije je u cijeloj ovoj priči. Tek tada na vježbanje uistinu možemo gledati kao na nešto što radimo za sebe i svoje zdravlje (s kojim, nimalo slučajno, dolazi odlična figura na kojoj nam mogu pozavidjeti).
 
Kanal Theskinnymom ('vitka mama') predlaže niz vježbi kojima ćemo ciljano raditi na poboljšanju izgleda onih kritičnih dijelova ženskog tijela. Obzirom da je Heidi Klum standard fantasičnog izgleda i nakon četiri poroda, nije neobično da je ovaj set vježbi kreiran posebno njoj u čast. Sve što vam treba su bučice čiju težinu određujete sami ovisno o vlastitoj fizičkoj sposobnosti. Pogledajte prijedlog vježbi:
  
  
J.S.
Foto: Screenshot
Objavljeno: 19.09.2015. u 09:58
Tagovi: Heidi Klum, fitness

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p