ZDRAVLJE

Izgubite suvišne centimetre u samo nekoliko tjedana

Postignite vitku liniju poput Ecije Ojdanić
zerona
Pravilno se hranite i redovito vježbate, no i dalje se mučite s lokaliziranim masnim naslagama na pojedinim područjima? Možete vježbati svakodnevno i paziti na unos kalorija, no to opet može rezultirati Vašim nezadovoljstvom, tj. izostankom figure kakvu biste željeli.

Predstavljamo vam Zeronu - prvi neinvazivni hladni laser za oblikovanje tijela koji efektivno uklanja masno tkivo, reducira celulit i zateže kožu bez negativnih nuspojava, i to u samo nekoliko tjedna. Mnogobrojna klinička istraživanja su dokazala efektivnost Zerona lasera na oblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA za reduciranje masnih stanica i za reduciranje celulita.

Kako djeluje tretman Zerona? Za vrijeme tretmana u Poliklinici Bagatin hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se sadržaj masne stanice izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav bez negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida. Zerona tretmani su u potpunosti neinvazivni, ne uzrokuju modrice, niti ogrebotine. Tijekom tretmana nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima.
zerona
Zerona je idealna za osobe koje već prakticiraju zdravu prehranu i zdrav način života te se žele riješiti lokaliziranih masnoća, ali i za osobe koje žele da im gubitak centimetara bude motivacija za početak zdravog načina života. Nakon niza od šest Zerona tretmana razlike će biti mjerljive pa će tako veliki broj osoba, unutar mjesec dana od prvog tretmana, nositi manji konfekcijski broj. Ako nastave sa zdravom prehranom i vježbanjem zaista mogu očekivati dugotrajne rezultate.

Zerona tretman jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima, dok istovremeno reducira celulit na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. No najbolje od svega je činjenica da je sve to ostvarivo brzo, bez boli, operacije i vremena oporavka.
 
zerona
U Poliklinici Bagatin veliki naglasak stavljaju na personalizirane konzultacije na kojima stručni tim medicinskih kozmetologa pod nadzorom općih i plastičnih kirurga, osmišljava najbolji program i plan terapije za Vas. U sklopu ponude nude se i posebne konzultacije uz pomoć medicinskog analizatora sastava tijela Seca mBCA 515 koji doktorima i kozmetolozima Poliklinike Bagatin pomaže da preciznije analiziraju Vaše tijelo i bolje shvate njegove potrebe, te time osiguraju najbolje i dugoročne rezultate. Za više informacija o Zerona tretmanu nazovite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr.
 
Foto: Poliklinika Bagatin
Objavljeno: 30.06.2015. u 11:01

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p