ZDRAVLJE

Tretman za oblikovanje tijela koji smo iščekivali

VENUS LEGACY tretman napokon u Hrvatskoj
ana begić tahiri 
Mladost i ljepotu traže ljudi diljem svijeta. Ponekad nisu dovoljni samo dobri geni ili pridržavanje programa prehrane i tjelovježbe kako biste spriječili vrijeme i centimetre, no ponekad je ipak potrebna dodatna pomoć. Zato vam predstavljamo novi i trenutno jedini takav tretman u Hrvatskoj – Venus Legacy multipolarnu radiofrekvenciju.

Venus Legacy novi je tretman koji se savršeno uklopio te nadopunio ponudu tretmana za tijelo Poliklinike Bagatin, jer upravo kombinacija tretmana je ono što donosi najbolje rezultate kod tretiranja svih estetskih problematika. Venus Legacy jedan je od najpopularnijih estetskih tretmana u svijetu, a njegove glasnogovornice su Sofia Vergara, Salma Hayek i Cara Delevingne.

Djelovanje tretmana Venus Legacy
Ovaj jedinstveni tretman kombinira čak četiri vrhunske tehnologije koje zajedničkim snagama oblikuju tijelo, zatežu kožu i uklanjaju celulit, a radi se o multipolarnoj radiofrekvenciji, pulsirajućim elektromagnetskim poljima te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiji. Rezultati tretmana mogu biti vidljivi već nakon nekoliko tretmana, i to sve bez boli, nelagode ili vremena potrebnog za oporavak.
 
poliklinika
Tretmani Venus Legacy ne samo da koriste najnoviju modernu tehnologiju, već ujedno zahtijevaju i najmanje gnjavaže. Tretmani traju oko 45 minuta te ih je jednostavno ubaciti u dnevni raspored, obzirom da se lako možete vratiti svakodnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana, bez da morate uzeti nezgodno vrijeme za oporavak.

Jedinstvene konzultacije i osmišljavanje plana terapije
Stručni tim Poliklinike Bagatin kojeg čine medicinski kozmetolozi, pod nadzorom općih i plastičnih kirurga, osmislit će najbolji program i plan terapije za Vas koji najčešće uključuje i kombinacije tretmana za tijelo kako bi postigli najbolje rezultate. Na konzultacijama uzimaju se u obzir Vaše potrebe, želje i trenutna situacija, a nakon toga definira najbolja kombinacija tretmana s kojom ćete postići željene ciljeve. Personalizirane konzultacije su izvrsna prilika tijekom kojih možete porazgovarati sa stručnjacima Poliklinike Bagatin i dobiti sve odgovore koji Vas zanimaju.
body
U Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin možete pronaći zaista najbolje, klinički dokazane tretmane koji ne samo da će ekspresno skidati centimetre s Vašeg trbuha, bokova i ruku, već će Vam poslužiti i kao „triger“ za zdraviji život.

U sklopu ponude nude se i posebne konzultacije uz pomoć medicinskog analizatora sastava tijela Seca mBCA 515 koji našim doktorima i kozmetolozima pomaže da bolje shvate potrebe Vašeg tijela i time osiguraju najbolje i dugoročne rezultate.

Ako Vas zanima više informacija o Venus Legacy tretmanu slobodno nam se javite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr. Više informacija možete doznati i na službenoj web stranici.

Foto: Poliklinika Bagatin
Objavljeno: 18.06.2015. u 16:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p