ZDRAVLJE

Uklonite celulit i dočekajte ljeto s idealnom ljetnom figurom

U samo nekoliko tjedana bez "narančine" kore
med contour 
Ovo ljeto odlučili ste apsolutno zasjati u ljetnim haljinama i kratkim hlačama? Čak i ako tjednima jedete laganiju hranu, te redovito vježbate kako bi oblikovali tijelo još uvijek Vas muči dosadni tvrdokorni celulit i par centimetara viška? Ne trebate se obeshrabriti, jer mnogima je potrebna mala pomoć kako bi naglasili naporan trud i dobili željenu ljetnu liniju. Med2Contour ultrazvučna terapija je idealna pomoć koja će osigurati da ovog ljeta imate željenu figuru i osjećate se sjajno.

U Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin možete pronaći najbolje, klinički dokazane tretmane, koji ne samo da će ekspresno skidati centimetre s trbuha, bokova i ruku, već će Vam poslužiti i kao „triger“ za zdraviji život, i to sve bez boli, operacije i vremena oporavka.
 
Kako djeluju Med2Contoru tretmani za oblikovanje tijela?
Med2Contour tretman kombinacija je ultrazvučne terapije, vakuum masaže i limfne drenaže te je idealan za uklanjanje neravnina uzrokovanih tvrdokornim celulitom, za što posjeduje i FDA odobrenje. Tretman krasi i činjenica da je osvojio čak dvije uzastopne nagrade za “najbolji neinvazivni tretman oblikovanja tijela”, na najvećem medicinskom kongresu u svijetu estetske medicine.
 
med contour
Tretman je razvijen kako bi pomogao ženama i muškarcima koji žude za boljom linijom tijela. Izuzetan je za uklanjanje celulita i lokaliziranih masnih naslaga, a sve to zahvaljujući kombinaciji ultrazvučne terapije, vakuum masaže i limfne drenaže. Med2Contour ultrazvučna terapija u Poliklinici Bagatin daje rezultate već samo nakon jednog dolaska, no najbolji rezultati se očekuju nakon 3 do 5 tretmana ili u kombinaciji sa Venus Legacy multipolarnom radiofrekvencijom ili Zerona hladnim laserom. Tretman je namijenjen osobama koje su sklone celulitu i imaju lokalizirane masne naslage kojih se niti dijetom, niti vježbanjem ne mogu riješiti.

Kako izgleda tretman s Med2Conturom u Poliklinici Bagatin?
Tretman Med2Contour započinje otvaranjem limfnih čvorova. Nakon što se potakne rad limfnog sustava, kreće se u borbu s masnim stanicama ugodnom, toplom masažom uz pomoć posebno oblikovane sonde. Lokalno se djeluje na masne stanice što omogućuje očuvanje okolnog tkiva, a u dubini stvaramo sitne mjehuriće koji uslijed faze kompresije i dekompresije implodiraju te tako oštećuju masnu stanicu. Masnoća koja ulazi u međustaničnu tekućinu se izbacuje iz tijela putem limfe, mokraće i znojenja. Nakon etape zagrijavanja slijedi limfna drenaža uz pomoć koje dodatno pomažemo tijelu da eliminira oslobođenu masnoću.
 
med contour
Stručni tim naših medicinskih kozmetologa, pod nadzorom renomiranih općih i plastičnih kirurga Poliklinike Bagatin, osmislit će najbolji program, tj. plan terapije prilagođen vašim potrebama, koji najčešće uključuje i kombinaciju tretmana za najbolje rezultate za ostvarivanje vaših želja.

U sklopu ponude nude se i posebne konzultacije uz pomoć medicinskog analizatora sastava tijela Seca mBCA 515 koji doktorima i kozmetolozima Poliklinike Bagatin pomaže da bolje shvate potrebe Vašeg tijela i time osiguraju najbolje i dugoročne rezultate. Za više informacija o Med2Contour tretmanu nazovite telefonski na 01/46 10 225 ili mailom na info@poliklinikabagatin.hr.

Foto: Poliklinika Bagatin
Objavljeno: 03.07.2015. u 15:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p