BEAUTY

Gdje potražiti savjete o make-upu i frizuri?

Za vas smo istražili domaće i strane beauty blogove!

Nakon iscrpnog izvještavanja o domaćim i stranim blogerima, vrijeme je za pregled online dnevnika nešto drugačijeg sadržaja. Zaboravite na krpice i ostale modne dodatke jer će vam ove djevojke predstaviti nešto posve drugačije - savjete o make-upu i frizuri koje imaju u malome prstu.

Vrući beauty trendovi s piste, koji uvijek završe u skupim i nešto jeftinijim varijantama u našim trgovinama, samo su jedan segment cijele priče. Kako se našminkati ili gdje „ubosti" dobru maskaru ili lak - to možete pronaći na ovim stranicama bez imalo problema.

SmashingBeauty jedan je zanimljivijih blogova namijenjen uživanju u dobrom make-upu. Njegova autorica na dnevnoj bazi iznosi korisne informacije kojima možete unaprijediti svoju tehniku. Posljednji post vezan je za novu kolekciju YSL šminke, ali donosi i tutorial o Bratz Make-upu za nadolazeću Noć vještica (da, ludilo je već počelo!).

Uz SmashingBeauty, svakako smo škicnuli što se događa na odličnom BeautyAddictu kojeg vodi šarmantna djevojka pod imenom Vesna Melkić. Njeni savjeti svakako su korisni svima onima koji žele nadopuniti svoje znanje, ali i steći osnovne crte carstva zvanog make-up.

Zanimljiv blog Chloee's everyday također nam je učinio dobrom bazom podataka kada se radi o isticanju korisnih savjeta. Njegova simpatična autorica svakako zna što žene vole vidjeti na svome licu i kako to dobiti! Ukoliko vas zanima make-up, ali i lifestyle-u općenito, Bunch of Girls blog nudi neke odgovore. Njegove autorice vrlo otvoreno diskutiraju o svemu što ih zanima i to bez dlake na jeziku!

Što je sa susjedstvom? Ima li u Srbiji i Sloveniji dobrih beauty blogova? Svakako.

Jedan od njih je i makeup&more uz kojeg vam neće trebati druge literature. Sve bitno o njezi i ukrašavanju lica nalazi se u ovim postovima, kao i u mymake-up&you.

 

Marko Banjavčić

Photo: vlasništvo navedenih blogera/Illamasqua

 

Objavljeno: 07.09.2011. u 12:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p