BEAUTY

Odabrali smo dobitnice Miss Baby Roll maskare

Prijavite se za recenziju L'Orealove maskare 
maskara
Maskara je, najprodavaniji proizvod u svemiru, ali i jedan od najpopularnijih kozmetičkih proizvoda ikada. I dok svih ostalih proizvoda dekorativne kozmetike (od ruževa do sjenila) imamo preko nekoliko različitih komada, maskara je proizvod, koji kada se na njega naviknemo, ne mijenjamo. Odane smo joj, sve dok se ne prestane proizvoditi. Illi - dok nas ne osvoji neka nova.
 
Miss Baby Roll, L'orealovu maskaru za trepavice vrtoglave uvijenosti testirali smo tjedan dana i bez zadrške možemo napisati da nas je u potpunosti osvojila. Već prvim potezom i nanošenjem maskare, trepavice su se formirale, zauzimajući svoj položaj i prateći prirodnu liniju kapka, oko učinile većim, a pogled prodornijim. Nanoseći maskaru laganim potezima od korijena trepavica prema vrhovima, rezultat je bio sve vidljiviji. Drage naše, sada i vi imate priliku isprobati Miss Baby Roll maskaru. Sve što trebate učiniti je, prijaviti se na e-mail: recenzije@fashion.hr do 17. rujna u 23:59. Odabrani će biti kontaktirani u ponedjeljak, 18. rujna, a proizvod će vam zatim stići na kućnu adresu. Kada ponoć 17. rujna odzvoni, pregledat ćemo sve pristigle prijave i odabrati devet najkreativnijih odgovora. Potom ćemo kontaktirati devet dobitnica ovog sjajnog proizvoda i poslati vam proizvod na kućnu adresu. Po primitku proizvoda, postavit ćemo vam nekoliko pitanja, na koja nam trebate povratno odgovoriti. Vaše ćemo najbolje recenzije objaviti na portalu. 
 
U e-mail prijavi je potrebno poslati sljedeće:
 
1. Kontakt: ime i prezime, adresu i broj telefona
2. Kratko objašnjenje zašto biste htjeli dobiti proizvod
3. Svoju portretnu fotografiju s jednoličnom pozadinom i licem u prvom planu 

Odabrali smo dobitnice L'Orealove Miss Baby Roll maskare. Sretne dobitnice su: Ayna Kapetanović, Mirjam Leček, Matea Babić, Maja Jermol, Antonela Jusup, Ivana Kuran, Ines Kalinić, Katarina Mikulić, Milana PapićIskrene čestitke svima! Uskoro ćete mailom dobiti i pitanja o proizvodima kojima smo vas nagradili. Potrebno je na njih odgovoriti u zadanom roku. Mi nestrpljivo očekujemo vaše kreativne odgovore, koje ćemo objaviti na portalu, a koji će nam otkriti koliko ste zadovoljne ovim sjajnim proizvodima. Čujemo se brzo! 


Ma.D.
Foto: PR
Objavljeno: 17.09.2017. u 15:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p