KOSA

10 marama za kosu

Svežite maramu i postignite zanimljiv styling
U toploj sezoni mnoge trendseterice koje vole chic odjevne kombinacije posežu za modnim dodacima koji dodatno naglašavaju njihove upečatljive stylinge. Osim popularnih cvjetnih vjenčića, šešira i rajfova za kosu, ove sezone isfurajte trend koji je Marc Jacobs lansirao u svojoj proljetnoj kolekciji Marc by Marc Jacobs! Riječ je o trendu marama koje se ove sezone nose u kosi, vežu se u zanimljive turbane ili se njima jednostavno slažu debele trake.

Mi ih jako volimo jer spašavaju svaki "bad hair day", naizgled običnu odjevnu kombinaciju čine itekako primjetnom i modernom i jer su savršene za podizanje stylinga. Ovog proljeća u vašim najdražim high street dućanima pronađite šarene marame koje vam mogu poslužiti kao šalovi za prohladno vrijeme i kao modni dodatak za kosu kada poželite zanimljivu kombinaciju.

S obzirom da nije lako složiti turban od velike marame u nastavku vam donosimo video tutorijal, a u galeriju smo stavili 10 marama iz high street ponude koje su vesele, primjetne i jako moderne!

                 

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.04.2013. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p