KOSA

25 najljepših frizura sa šiškama

Inspirirajte se celebiscama

Želite s radikalnom promjenom ući u novu godinu, ali ekstremna promjena boje kose ili duljine vam je previsok rizik? Jeste li razmislili o šiškama? One su jedan od najboljih načina da svoju staru malo oplemenite i promijenite izgled sa nekoliko poteza škarama.

Za koga su šiške obvezne? Za sve koji nose kratku kosu. Čak i ako su minijaturne, daju onu nužnu dozu opuštenosti i ženstvenosti koja često nedostaje kratkim frizurama. Ugledajte se na Michelle Williams i neka šiške budu čak i mrvicu dulje od ostatka kose.

Michelle WilliamsAgyness Deyn

Dugokose žene se mogu odlučiti žele li šiške ili ne. Ipak, želje su jedno, a realnost su ponekad sasvim drugo. Imate li svako jutro vremena za friziranje, ravnanje, uvijanje? Kakve su vam crte lica, a kakva kvaliteta kose? Šiške najbolje funkcioniraju na ravnoj kosi jer je manje posla oko njih, ukoliko je kovrčava ili valovita i najmanja vlaga će uzrokovati promjene.

Florence WelchGwen Stefani

Sada kada ste na čisto da ih i dalje želite razmislite o njihovom obliku. Guste ravne šiške u stilu Florence Welch djeluju retro, one slojevite u stilu Sienne Miller lijepo uokviruju i omekšavaju crte lica, dok duge s razdjeljkom kakve nosi Jessica Alba mogu produljiti široko lice.

Angelina JolieMarion Cotillard

Šiške definitivno pomažu i u „podizanju" obične punđe: ovisno kako ih stilizirate možete postići različite lookove od onog retro (Pixie Lott), zaigranog ili pak krajnje glamuroznog (Marion Cotillard), ali i pomalo dječačkog izgleda (Christina Ricci). Ne sviđaju vam se šiške koje ste ošišali? Nema veze, kosa ionako brzo raste...

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 17.12.2010. u 10:20
Tagovi: Kosa, Frizure, šiške

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p