KOSA

25 najluđih frizura Lady Gage

Od mašne do limenki- ona nosi sve!

Volite li Lady Gagu? Bez obzira koji je vaš odgovor, ona nas uvijek razveseli svojim modnim egzibicijama. Ona, baš kao ni Madonna nije najbolja pjevačica u pop kategoriji, ali je, baš kao i kraljica popa izmislila način kako da svi zaborave na to i lansirala sama sebe među modne ikone.

Nedavno je izjavila kako ne skida šminku prije spavanja, a od samih početaka nas razveseljava svojim frizurama koje su u rasponu od tragikomičnih do onih sasvim cool.

Uzmimo za primjer njenu slavnu mašnu u kosi. Mašna je postala instant hit nakon što ju je nosila Gaga, ali njene druge egzibicije poput velikog umetka u obliku kose, jednostavno nisu zaživjele.

U drugoj krajnosti su njene frizure koje nalikuju na nešto što bi nosile naše bake. Čvrsti, okrugli uvojci, položeni uz glavu asociraju na frizure kakve su omiljene među starijom klijentelom kvartovskih frizerki.

Njena stalna inspiracija su povijesna razdoblja, urbane supkulture te sve što bi nas moglo šokirati i privući pažnju mediju. Sleek kosa? Naravno da ćete je vidjeti na Lady Gagi, ali samo ako na nju može staviti neki ludi asesoar poput telefona, mesa ili rogova.

Na prvi pogled njene frizure djeluju krajnje avangardno i nenosivo, ali razdvojite li je na elemente (mislimo doslovno jer tko zna što se sve krije na njenoj glavi) često dobijete trendovske bob frizure, Veronica Lake valove ili retro punđe.

Zašto se onda ne bi inspirirali Lady Gagom i ako ništa drugo barem se poigrali asesoarima ili bojom za kosu. Ako nas je Gaga išta naučila, to je onda da s promjenama nikad nije dosadno.

B.K.

foto: InStyle, Zimbio

Objavljeno: 28.04.2011. u 08:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p