KOSA

3 frizure vrijedne pažnje

Jesenski trendovi koje nosimo već sad

Frizure kakve vidimo na pistama su obično ili mala umjetnička djela i prirodni chic kakvog možemo zamisliti na sebi u svakodnevnim situacijama. Iako su lude frizure popout predimenzionirani punđi zgodan dodatak životu kad imate vremena za eksperimente, nas su ovog proljeća osvojile jednostavne i slatke frizure viđene na fashion weekovima.

Romantična punđa


Niski, razbarušeni chignon osvojio nas je na reviji kuće Alice + Olivia. Ako vam je kosa prirodno valovita u maloj ste prednosti jer sve što trebate je podijeliti kosu razdjeljkom na sredini, sa svake strane lagano uviti po jedan pramen i pričvrstiti ga ukosnicom. Na kraju napravite brzinski chignon i maknite ukosnice. Žene s nešto tanjom i rjeđom kosom ne smiju zaboraviti proizvode za volumen, a i malo tapiranja nije na odmet.

Čupave pletenice


Te pletenice moraju izgledati kao da ste cijeli dan jurili nekamo, točnije onako kako su izgledale pletenice na Rag&Bone reviji. Podijelite kosu u tri dijela i ispletite u svakom dijelu po jednu pletenicu. Kada ste gotovi, raščupajte je što više možete.

Čvorovi


Već neko vrijeme se vezanje kose provlači kroz beauty blogove, a i opet  je dospjelo revije kuće Preen. Za wet look počnite s vlažnom kosom na koju ćete nanijeti anti-frizz sredstvo i pjenu za volumen- Raščešljajte kosu dok ne bude savršeno sjajna. Povucite duboki razdjeljak na stranu i prednji dio zarotirajte tako da prednja strana bude povišena. Kosu skupite u rep na razini uha i podijelite ga na dva dijela te dodajte još malo sredstva za sjaj i jednostavno ih svežite koliko puta želite te pričvrstite ukosnicama.

B.K.

foto: Refinery29, Zimbio

 

Objavljeno: 02.04.2011. u 15:03
Tagovi: Frizure, punđa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p