KOSA

3 frizure za ljetne vrućine

Budite chic unatoč visokim temperaturama
Moramo priznati da je užasno teško ostati chic kada skala na termometru pokazuje temperature iznad 35 stupnjeva. Pored problema s odabirom odjeće, šminka i kosa također predstavljaju veliki problem, pogotovo ako morate izaći iz kuće u vrijeme najvećih vrućina. Kakve frizure nositi po ljeti ako želite izgledati dotjerano i jako chic?

Savjetujemo da nabavite šarene marame i da kosu nosite svezanu u turbane. Ovo je najbolja ljetna frizura jer osim što izgleda nevjerojatno efektno, marama štiti vašu kosu od jakog sunca.

Uz turbane, ljeto je stvoreno za pletenice. Najpraktičnije su naravno one u kojima je sva kosa skupljena i maknuta s lica, no i frizure sa šiškama funkcioniraju. Za ovaj tip frizure je najbolje pogledati tutorijale na Youtubeu ili na popularnim beauty blogovima jer ih zbilja nije teško napraviti.Treća i daleko najpraktičnija frizura je kosa skupljena u balerina punđicu. Ako želite primjetnu frizuru ukrasite svoju punđicu maramom za kosu ili nekom "statement" ukosnicom.Ana Bacinger
Objavljeno: 23.06.2013. u 16:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p