KOSA

3 it jesenske boje kose po izboru Dessangea

Jesenski kolorit za svačiji ukus
Dessange
 
Ponekad su u životu dovoljne samo male promjene da vam osvježe dan, mjesec pa čak i cijelu sezonu. Ponekad nije nužno napraviti drastične promjene ne bi li se osjećali bolje. Možda će novi šal u vašoj garderobi, novi ruž ili osvježena boja kose biti sasvim dovoljni za unijeti promjenu u svakodnevici.
 
Nakon ljeta i štetnog djelovanja sunca i mora na vašu kosu, jesen je izvrsno vrijeme za nove promjene na kosi. Relativno stabilno vrijeme, bez niskih temperatura koje u kombinaciji s visokim temperaturama doma isušuju kosu, idealno je za promjenu ili samo osvježenje boje kose.
 
Zaputili smo se u Dessange saznati koje su omiljene boje kose ove jeseni. Jesen voli tople tonove i igru sjajnih pramenova na kosi, koji će u doticaju s ponekom zrakom sunca izgledati svježe, zbog čega će vam zablistati cijelo lice i izgledat ćete mlađe. Bez obzira na to što jesen voli tople tonove i vaša platinasta plava kosa može zasjati na jesenskim zrakama sunca.
 
Dessange
 
Svoju pepeljastu, svjetlo plavu kosu osvježite pramenovima. Pramenovi rađeni na kist silver blond tehnikom dobit će efekt balayage californian pramenova koji će vašoj kosi dati prirodan izgled. Balayage californian pramenovi daju vašoj kosi izgled suncem obasjanih pramenova.
 
Dessange
 
Smeđi, prirodni tonovi iznimno su popularni ove jeseni. Želite li postići bakreno zlatnu nijansu kose, boju doradite sa sunlight pramenovima. Za dodatni sjaj, Dessange tim koristi Natural Pigma šampon s bojom blond golda pomiješanog s venecijanskim bakrom.
 
Dessange
 
Valovita kosa ljepše će izgledati uz zlatno bakrenu kose s pramenovima boje šampanjca. Ova luksuzna kombinacija kolorita istaknut će vašu kosu među masama!
 
Ana Jerneić
Objavljeno: 05.11.2014. u 16:21
Tagovi: Kosa, kosa trendovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p