KOSA

3 jednostavne proljetne pletenice

Napravite ovu romantičnu frizuru
pletenice proljetne
R
azličite romantične pletenice u trendu su već godinama, a volimo ih jer su multifunkcionalne. Možete ih isfurati za dnevne šetnje, odlazak na posao, romantičnu večeru, ali i za bad hair day. Donosimo vam tri jednostavne pletenice i upute kako ih napraviti. 

Pletenica s visokom polupunđom

Ovo je idealna frizura za one dane kada vam kosa nije najčistija, ali nije još niti za pranje. Ako želite napraviti ovakvu frizuru, najprije odvojite dio kose na kruni kao da biste si odrezali šiške. Zatim počevši od čela ispletite malu pletenicu do pola pramena i zavežite je. Dio kose koji visi iza gumice zamotajte u nehajnu punđu i pričvrstite je ukosnicama. Ako je potrebno nanesite malo šampona za suho pranje kako biste dobili teksturu i malo laka za kosu kako bi sve stajalo na mjestu.  

pletenice proljetne

Pletenice s niskom punđom

Ova frizura jako je elegantna i istovremeno romantična pa je možete nositi za svaki dan, ali i za posebne večernje prigode. Najprije podijelite kosu na dva dijela po sredini i uz razdjeljak sa svake strane ispletite po jednu pletenicu te ih zavežite gumicama. Skupite cijelu kosu i zavežite je u nisku punđu te izvucite nekoliko prednjih pramenova za romantičan izgled, a cijelu kosu našpricajte lakom za kosu. 

pletenice proljetne

Elegantne boksačke pletenice

Boksačke pletenice prošle godine bile su pravi hit, ali kako su se naglo pojavile tako su nestale. S obzirom na to da su vrlo nosive, možete ih updateati u elegantniju verziju. Umjesto da ispletete pletenice da vise sa strane glave, pletite ih skroz uz glavu kako bi na kraju visile jedna uz drugu. Tako ćete postići elegantniji look, a kada raspustite pletenice dobit ćete predivnu beach waves frizuru.

pletenice proljetne
T.K.
Foto: thechrisellefactor.com
Objavljeno: 20.05.2017. u 22:09

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p