KOSA

4 frizure za modernu mladenku

‘It’ djevojka Amerike u divnoj beauty priči


Inspiracijski editorijali za vjenčanja omiljena su zabava mnogima. Uvode nas u svijet mašte, zabava i raskoši. Whitney Port nedavno je bila glavna ikona jedna takve priče. Čeka li vas vjenčanje na jesen donosimo vam inspiracijske make up-ove i frizure.

Back to 60's ! Jednostavnu, ravnu frizuru stilist je razbarušio tako što je uvio vrh kose prema van. Pramen je uhvatio ukosnicom i pustio da se ohladi uvinut prema van. Klasična elegancija je izbjegnuta s mat sprejem za kosu, čime je kosa izgubila sjaj. Make up ovdje ima službu isticanja prirodnog. Korektorom su prebrisani tragovi umora, lice je osvježeno nježnim nijansama rumenila, dok su oči gotovo prirodne. Želite li se inspirirati ovim make up-om dodajte sjaja licu uz highlightere.

 
Drugi look vodi nas na romantično vjenčanje u prirodi. Željeli su stvoriti izgled sanjive romantike, pomalo zaigrane kose. Lagano ucijeni pramenovi kose odaju dojam prirodne kose. Make up-u je pružena veća pažnja. Svjetlucavo, nježno, mistično bila je ideja vodilja. Kombinacija toupe i boje šampanjca na očima, te crna linija oko oka kojom je oko definirano. Usne su nježne, prati se prirodna nijansa s naglaskom na sjaj.
 
 

Treći look nas frizurom opet inspiracijski vraća u 60-te. Volumen, elastičan rajf koji to ističe i podignuta kosa. Rajf je ukras sam po sebi i veo bi na njemu bio savršen dodatak. Make up je na ovom looku ima glavnu riječ. Zagasite ljubičaste nijanse u kombinaciji s toupe nijansom dali su lagani smokey izgled oku. Nježne konture lica ujedno su i rumenilo, dok nijansa ruža prati prirodnu boju usana.
 
 

Moderna mladenka, na pravi pogled me mislima vratila u doba ‘Seks i grada’. Niski konjski rep, zalizana kosa, i lice kojim dominira crveni ruž i veo. Tradicija na moderan način maksimalno je postignuta veom i crvenim ružem. Oči su istaknute maskarom i minimalno, gotovo nevidljivo definirane sjenilom.
 
 

Ana Jerneić
photos: byrdie
Objavljeno: 04.08.2014. u 09:44
Tagovi: Frizure, vjenčanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p