KOSA

4 odlične maske za hidrataciju kose

Najbolji prijatelji vaše kose
fashion.hr
 
Dubinska hidratacija nije ništa drugo nego prodiranje hidratantnih i hranjivih molekula u vlas dlake. Preporučuje se svima bez obzira na tip (masna, prirodno suha, normalna, kovrčava ili ravna) ili stanje kose (tretirana, netretirana, zdrava ili oštećena). Minimalno se nanosi najmanje jednom mjesečno, ali najbolje je masku staviti na kosu jednom tjedno, naizmjenično s regeneratorom.
 
Briga o kosi ne smije krenuti nakon što je ona već isušena. Usmjerite pozornost na faktore koji ju isušuju i reagirajte na vrijeme. Upotreba sušila za kosu, pegli ili toplih uvijača može ju izrazito isušiti, stoga je potrebno koristiti proizvode koji će ju zaštititi od topline. Posjećujete li često saunu, svoju kosu omotajte ručnikom ne bi li ju zaštitili.
 
Osim maskama za kosu i posebnim tretmanima, kosu hidratizirajte i vodom. 8 čaša vode dnevno potrebno je cijelom vašem organizmu, pa tako i kosi. Pripazite na sastojke. Aloe vera, glicerol, pantenol, proteini svile i pšenice vežu vodu unutar dlake, zatvaraju kutikulu i održavaju vlas glatkom i hidratiziranom. Tretmani maskama za kosu iznimno su učinkoviti i mnogi ih redovito koriste. Mi vam preporučujemo 4 maske za kosu koje će vam sigurno pomoći.
 
fashion.hr
 
Kevin.Murphy HYDRATE - ME MASQUE
 
 fashion.hr
 
Kerastase Nutritive nutria-termique maska
 
fashion.hr 
Dessange Inspiration Douceur maska za kosu
 
fashion.hrAvon Planet SPA maska od maslinovog ulja 
 
Ana Jerneić 
Objavljeno: 06.12.2014. u 12:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p