KOSA

Što sa šiškama kada ih se zasitite?

4 savjeta kako puštati šiške

fashion.hr
 
Mnoge žene nakon što odrežu šiške, požale. Međutim, najgora faza kreće u mjesecima koji su ispred vas dok čekate da vam šiške narastu. Iako većina žena odustane na pola puta i odreže šiške, mi se ipak nadamo da ćete uz naše savjete izdržati do kraja! Za vas imamo 4 savjeta kojih bi svakako trebale biti svjesne ukoliko se spremate pustiti svoje šiške.
 
Rast vaših šiški veliki je test i za vas i za vašeg frizera. Dobar frizer dovest će vas od točke A do točke B i vi gotovo nećete niti osjetiti rast šiški. Ne možemo vam obećati da će biti potpuno bezbolno, ali možemo vam pomoći da cijeli proces prođete što lakše. Šiške treba oblikovati svakih šest do osam tjedana. Redovito oblikovanje šiški pomoći će vam lakše uklopiti šiške u frizuru.
 
Poigrajte se s prebacivanjem šiški s jedne na drugu stranu. Uvijanje kose pomaže bolje uklopiti šiške u ostatak kose. Završite frizuru s fleksibilnim lakom za kosu koja će fiksirati vašu kosu na željenom mjestu.
 
fashion.hr
Uvijte šiške oko svoje osi ili upletite u pletenicu. Ovime ćete spriječiti neurednu i nepraktičnu frizuru kada su vam šiške dovoljne duljine da vam upadnu u oko, a sebe osigurati da ih slučajno opet ne ošišate.
 
Dodaci za kosu poput ukosnica ili simpatičnih traka za kosu, pomoći će vam držati kosu zalizanom ili po strani. Ako dodate još i proizvode za styling kose, nitko neće zamijetiti da su vaše šiške osjetno kraće od ostatka kose.

Ana Jerneić

Objavljeno: 01.12.2014. u 19:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p