KOSA

5 koraka do volumena u kosi

Foto tutorijal za savršenu jesensku frizuru

Volumen u kosi koji će trajati dulje od nekoliko sati? O ne, nije nemoguće! Čak niti ako je vaša kosa zaista duga i teška.

Ponekad mi se čini da smo izgubili tradiciju uređivanja kose. Osušimo samo kosu, bez imalo truda. Sljedeći put odvojite 20-ak minuta i u samo 5 koraka dođite do izvrsne frizure i volumena kroz vodič Sally Brooks, međunarodne Niveine stilistice za kosu.


Čistu kosu posušite i odvojite u pramenove. Pramenovi moraju biti iste ili slične debljine, ali različitih visina zbog prirodnijeg izgleda. Duljina od 2 cm pramena je idealna. Upotrijebite uvijač srednje veličine (2-3 cm) i uvijte pramen po pramen.


Uvijene pramenove zamotajte oko svoje osi i učvrstite ukosnicama dok se kosa ne ohlade. Ovaj način hlađenja kose nakon uvijanja produljit će vijek vaše frizure.


Nakon što se svaki pramen ohladio, opustite kovrče i počešljajte ih. Odaberite veliku četku s prirodnom dlakom koja će vašoj kosi dati dodatan sjaj i biti će nježna prema vašoj kosi.


Počešljanoj kosi dodajte volumen prstima. Dobro protresite kosu kako bi izgledala što prirodnije.


Kosu učvrstite Nivea Diamond Volumen stajling sprejem za kosu, koji pruža 24-satno jako učvršćivanje, dijamantni sjaj i ultra lagani volumen. Laganu formulu aktivira toplina, dok provitamin B5 i vitamin B3 podižu kosu i pri tom ju ne čine teškom.
 
A.J.
 
photos: Nivea
Objavljeno: 09.10.2014. u 10:17

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p