KOSA

5 rješenja za probleme vaše kose


Otkrijte idealnu njegu za svoju kosu
elseve 
Sanjaš o savršenoj kosi? L'Oréal Paris donosi 5 boja i 5 rješenja za probleme tvoje kose koji te brinu. Posjeti mojelseve.hr, otkrij i osvoji L'Oréal Paris Elseve njegu koja će tvojoj kosi pružiti baš ono što joj je potrebno! Otkrijte idealnu njegu za svoju kosu.

Boja

Sanjaš o dugotrajnoj boji kose? Za tebe je Crveni Elseve - Color Vive obogaćen eliksirom sjemenki lana koji pomaže u očuvanju boje*, produžuje sjaj i intenzivno hrani tvoju kosu.
*Instrumentalni test nakon upotrebe šampona i regeneratora Color Vive

Snaga

Sanjaš o snažnijoj i otpornijoj kosi? Za tebe je Crni Elseve -Arginine Resist x3 koji jača kosu od korijena do vrhova* i pruža osjećaj snažne kose.
*Instrumentalni test nakon 10 upotreba šampona i regeneratora  vs. klasični šampon
 
elseve

Njega

Sanjaš o predivnoj i njegovanoj kosi? Za tebe je Zlatni Elseve - Extraordinary Oil obogaćen sa 6 dragocjenih ekstrakta ulja koji intenzivno njeguje i budi ljepotu tvoje kose.

Obnova

Sanjaš o savršeno obnovljenoj kosi? Za tebe je Bijeli Elseve - Total Repair 5 koji obnavlja strukturu vlasi* i vraća vitalnost tvojoj kosi.
*Instrumentalni test nakon upotrebe šampona i regeneratora Total Repair 5

Ispucali krajevi

Sanjaš o predivnoj kosi bez ispucalih krajeva? Za tebe je – Ljubičasti Elseve -Total Repair Extreme koji intenzivno obnavlja kosu i zaglađuje pukotine na vlasi. Kosa je meka sve do vrhova.
 
Foto: PR
 
Objavljeno: 24.06.2016. u 16:48

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p