KOSA

5 savršenih frizura za kraj ljeta

Volimo opušteni niski rep
hair
K
raj ljeta donio nam je povratak na posao, ali ne i pad temperatura. Upravo zato, još uvijek volimo frizure s niskim repom koji naše bogate slapove kose odmiču od lica. Donosimo vam sjajne prijedloge kako jednostavnu frizuru možete začiniti chic detaljima i učiniti je zanimljivim dodatkom svakom outfitu.
 
Prelijepa Karolina Kurkova demonstirala je kako sjajno nositi niski rep, a da on pritom ne izgleda suviše strogo niti strukturirano. Kosa je formirana kao blago valovita s opuštenim valovima urađenima figarom s debelom cijevi, prednji pramenovi lagano uokviruju lice, dok je ostatak kose svezan u opušteni niski repić.
     hair
 
Ako vam je ovaj look prejednostavan, ili imate prirodno ravnu kosu, onda vam savjetujemo da odvojite nekoliko tankih pramenova i ispeglate ih cik-cak peglom koju ste zadnji puta vjerojatno koristile negdje u osnovnoj školi. Vjerovali ili ne, ovoga je ljeta ovaj look izuzetno popularan. Oblikovani pramenovi vašoj će ravnoj kosi dati zanimljivu teksturu.
  
hair 
Ako je vaš izbor boho, onda svakako isprobajte niski rep s poludovršenom pletenicom koja izgleda kao da ste u njoj proveli noć. Ovakav look namjerno je messy, pa pripazite da slučajno ne prijeđete u teritorij neuredne kose koja izgleda kao da joj dugujete posjet ili dva kvalitetnom frizerskom salonu.
   
hair
 
Za djevojke koje vole eksperimentirati s detaljima u kosi, marama je savršen izbor. No, mi vam nećemo sugerirati jednostavnu dekoraciju maramom već vam predlažemo da je isprepletete s repom i nemarno zavežete pri vrhovima. Chic faktor: 10.
 hair
  
Ako retro marama nije vaš izbor, a imate jako dugu kosu, onda se odlučite na sljedeću frizuru. Kosu prvo dobro natapirajte kako biste postigli maksimalan volumen i stvorili privid maksimalne gustoće, a zatim je tankom gumicom privežite dužinom repa od korijena do vrhova.
  hair
 
J.S.
Foto: Pinterest, allure.com
Objavljeno: 02.09.2015. u 11:45

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p