KOSA

6 najboljih frizura za tanku kosu

Jednostavni trikovi koje ćete odmah usvojiti

Nedostatak volumena, tanka i beživotna kosa i osjećaj da im niti jedna frizura ne pristaje. Dok zavidite supermodelima na bujnoj kosi i savršenoj frizuri, mi ćemo vam odmah razbiti zablude. U većini slučajeva, sve je stvar iluzije, a u nastavku provjerite kako svojoj tankoj kosi vizualno dati na volumenu.

 
Ravno odrezana kosa do ramena izvrsna je za tanku kosu jer daje vizualno volumen kosi. Izbjegavajte stepenasto ošišanu kosu, koja će samo naglasiti tanku kosu.

 
Neravnomjerno odrezan bob, duži pramenovi kose naprijed i kraći iza će vizualno stvoriti težinu kose čime će se dobiti dojam volumena. Uz to, bob je frizura s kojom nikada ne možete pogriješiti.


Teške šiške dati će težinu vašem licu, vizualno ga zakloniti i ostaviti dojam bujne kose. Dodajte još volumena u kosi pomoću uvijača.

 
Pixie frizura svakih nam se nekoliko godina vraća, doduše možda ne u izvornom obliku, ali varijacije su primjetne. Kratka frizura s neravnomjernim pramenovima, šarmantno razbarušenim dati će volumen vašoj kosi.


Duboki razdjeljak na jednoj strani kose dati će volumen vašoj kosi. Najstariji trik uvijek je i najefikasniji, a i najjednostavniji.

 
Posvjetljivanje pramenova na vrhovima vizualno će odvojiti tamnije od svjetlijih pramenova zbog čega će vaša kosa stvoriti dojam punije kose.

Ana Jerneić
Objavljeno: 07.10.2014. u 18:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p