KOSA

Babylights - novi hit pramenovi

Nova tehnika izrade pramenova

babylights

Pripremite se za nove hit pramenove babylights koji izgledaju najprirodnije od svih trendi pramenova do sada jer se rade posebnom tehnikom. Doznajte više o ovom rastućem trendu jer ćemo možda baš ovu hit frizuru gledati sljedećih mjeseci na glavama trendseterica.

Među brojnim trendovima u svijetu pramenova koji su bile popularni proteklih godinama, iznjedrio se novi trend - babylights. Balayage, ombre i sombre dosegli su vrhunac svoje popularnosti, a vidjet ćemo hoće li babylight uspjeti postati jednako popularni. Babylights su zapravo fini i nježni pramenovi koji bi trebali podsjećati na prirodnu dječju boju kose ljeti koja je svjetlija na vrhovima i kruni kose.

babylights

babylights

Ovakvi pramenovi izgledaju jako prirodno i suptilno, a postupak se razlikuje od klasičnog ombrea ili balayagea. U tim tehnikama boja se nanosi na veliki dio kose, dok se babylight pramenovi dobivaju nanošenjem boje na male dijelove kose i najbolje funkcioniraju na tankoj kosi. Balayage i ombre pramenovi nastaju tehnikom nanošenja boje slobodno rukom, dok se za babylights pramenovi odvajaju folijom i boja se nanosi na točno određeni dio kose. Ova tehnika izgleda najprirodnije do sada i baš nam se sviđa pa samo čekamo da vidimo hoće li zaživjeti i među trendsetericama.

babylights

babylights 
babylights 
T.K.
Foto: Pinterest i Instagram
Objavljeno: 25.07.2016. u 09:57

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p