KOSA

Beauty savjet dana: sve tajne regeneratora

Jeste li ikada razmišljali o tome da ga koristite prije pranja kose?

Možete li zamisliti život bez regeneratora za kosu? Mi možemo, zapravo čini nam se da to uopće ne bi bio problem, no život uz njega je puno lakši i jednostavniji. Regenerator, proizvod za kosu koji brzo trošimo, a većina nas ni ne zna zašto ga koristi. Osim za raspetljavanje kose. 

Regenerator je nadopuna maski za kosu i koristi se prilikom pranja kose kada ne koristimo masku. Za razliku od maske, slabijeg je djelovanja i potrebno je duže vrijeme da vidimo njegov rezultat. Opet ću se vratiti na početak, regenerator i dalje većina nas koristi samo zbog lakšeg raščešljavanje kose.

No, jeste li ikada razmišljali o tome da ga koristite prije pranja kose? Na mokru ili lagano navlaženu kosu nanesite regenerator od sredine kose prema kraju, u debelom sloju. Ukoliko vam je kosa duga zavežite ju u rep ili pletenicu i ostavite ga na kosi 30 do 60 minuta. Dok gledate vašu omiljenu seriju, kosa će se dubinski regenerirati. Ako vam je do sada kosa bila teška od regeneratora, više neće biti. Šampon će joj dati lepršavost, a regenerator dubinsku njegu.

Ana Jerneić
Objavljeno: 31.08.2014. u 10:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p