KOSA

Nova Biobaza Hair za prirodan sjaj kose

Nova linija za prirodnu njegu kose 

biobaza hair
B
iobaza, prirodna kozmetika farmaceutske kvalitete, s ponosom predstavlja novu Hair liniju. Četiri prirodna šampona jedinstvenih, biljnih formulacija osmišljena su kako bi svakom tipu kose pružili ciljanu njegu te održali vlasište zdravim, a kosu sjajnom i lijepom.

Posebna inovacija je Low Poo šampon sa smanjenim udjelom sulfata, idealnim za svakodnevnu njegu najosjetljivije kose. Ovog proljeća ne treba vas brinuti pojačano ispadanje kose, koja nakon zime djeluje opušteno i beživotno jer su farmaceutski stručnjaci iz Biobaze osmislili kolekciju 96% prirodnih, funkcionalnih šampona na bazi visokovrijednih biljnih ekstrakata i hranjivih ulja za njegu vlasišta i zdravu, sjajnu kosu. 

Svako vlasište i svaki tip kose zaslužuje posebnu njegu i tretman jer je tekstura kose svakog pojedinca jedinstvena kao i otisak prsta. Kako bi otisak vaše kose bio što ljepši i zdraviji, novi Biobaza šamponi prilagođeni su za svakodnevnu, visokokvalitetnu, prirodnu njegu:

biobaza hair
Smart shampoo – Šampon za obnovu i jačanje kose poseban je zbog hranjive formule na bazi ekstrakta koprive te ulja lavande i lovora, a namijenjen je oštećenoj, beživotnoj kosi kojoj pruža ciljanu njegu, vraća joj volumen, sjaj i mekoću. Bogata pjena nježno čisti osjetljivo vlasište, a prirodna ulja trenutno njeguju i zaglađuju vlas, od korijena do vrhova. Ovaj pametni šampon pružit će kosi baš onu njegu koja joj je u tom trenutku neophodna.

biobaza hair
Detox – Inovativna formulacija posebna je po tome što ovaj šampon sadrži kombinaciju nježnih čestica, koje ugodno masiraju vlasište, temeljito ga čiste od prljavštine i sprječavaju zatvaranje pora, te hranjivih prirodnih ulja koja trenutno blagotvorno djeluju na obnavljanje kose, pružajući joj njegu, sjaj i volumen.

biobaza hair
Color Forever – Šampon koji je posebno namijenjen za obojenu kosu, sadrži laganu formulu koja ne otežava kosu, a pruža joj aktivnu, prirodnu njegu. Visokokvalitetna ulja grejpa, lana i kokosa obnavljaju sjaj, ali ujedno hidratiziraju vlas i tako štite boju, dok proteini badema obnavljaju strukturu kose, pružaju elastičnost vlasi, omekšavaju i olakšavaju raščešljavanje.

biobaza hair
Low Poo - Blagi šampon koji je, zahvaljujući nježnoj formuli i smanjenom udjelu sulfata, idealan za često pranje, posebno prirodno kovrčave kose jer izrazito hidratizira kosu. Obogaćen ekstraktom crnog sljeza, blagog antibakterijskog djelovanja, ne nadražuje osjetljivo vlasište. Dodatak proteina riže potiče potrebnu regeneraciju vlasi kose.

Nove Biobaza Hair šampone potražite po preporučenoj, maloprodajnoj cijeni od 39,90 kn.

Foto:PR

Objavljeno: 13.04.2017. u 16:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p