KOSA

Blogerica s najljepšom kosom lansirala ulje za njegu

Gisou ulje Negin Mirsalehi

negin mirsaheli
Negin Mirsaheli nizozemska je modna blogerica koju na Instagramu prati 3.4 milijuna ljudi, a osim odličnog modnog ukusa poznata je po savršenoj kosi zbog kojih joj mnogi zavide. Lansirala je svoje ulje za kosu koje jamči postizanje predivne kose poput njene.

Njezina duga smeđa kosa koju ponekad nakovrča u predivne kovrče, inspiracija je za brojne beauty ljubiteljice koje žele postići takav izgled, a moramo priznati kako je nama Negin pravi girl crush. Kako bi i drugi mogli imati njegovanu kosu poput njene, blogerica je odlučila lansirati svoje ulje za kosu, ali ovo nije još jedna vijest o običnom proizvodu na koji zvijezde i blogerice samo nalijepe svoje ime. Gisou ulje koje je Negin lansirala, proizvodi se od meda koji proizvodi njen otac koji se godinama bavi pčelarstvom. 

negin mirsaheli
negin mirsaheli
Uz oca koji je naslijedio pčelarski posao od svojih predaka i majku koja je frizerka, sve je vodilo lansiranju jedinstvenog proizvoda. Njena majka nikako nije bila zadovoljna umjetnim proizvodima za kosu koji su prepuni različitih kemikalija pa je osmislila prirodno ulje koje je sada malo dorađeno i nastalo je Gisou ulje za njegu kose s potpisom njene kćeri. Med koji se koristi za proizvodnju ulja proizvodi se isključivo na njihovoj farmi pčela Mirsaheli u Nizozemskoj.

gisou
negin mirsaheli
Negin je rekla kako je ponukana bezbrojnim upitima o tome koje proizvode za njegu koristi počela razmišljati o lansiranju ulja. Kako nam je već poznato da med ima bezbroj nutritivnih, ali i beauty prednosti ne sumnjamo da ulju daje dodatnu vrijednost, ali proučili smo malo sastav i primijetili da se silikoni nalaze na vrhu liste sastojaka.

negin mirsaheli
negin mirsaheli
Silikoni služe za zaglađivanje kose i u principu nisu loši te se nalaze u većini komercijalnih ulja, ali s obzirom na to da se Gisou ulje reklamira prvenstveno kao honey infused možda ga nisu trebali pretrpati sintetičkim sastojcima. Od ostalih sastojaka ulje sadrži vrijedna ulja poput bademovog, arganovog i kokosovog i sigurni smo da odlično njeguje kosu. Ako želite kosu poput Negin ulje se može kupiti na Gisou stranici po cijeni od 74€ za 100 ml. Cijena nam je malo paprena, ali s obzirom na to da se nalazi u staklenoj bočici s pipetom i izgleda zaista luksuzno i baš bi nam lijepo izgledalo na toaletnom stoliću, stavljamo ga na listu želja!

gisou

T.K.
Foto: Instagram

Objavljeno: 25.10.2016. u 13:44

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p