KOSA

Boje za kosu koje su pokorile Hollywood stigle su u Hrvatsku

100 nijansi sive
topstil boje za kosu
P
rošlo je ono vrijeme kada žene i muškarci nisu znali mnogo o bojama za kosu. Danas frizeri svaki dan odgovaraju na upite educiranih klijenata koji traže informaciju više, zahtijevaju personalizirani pristup i stručnost, bez kompromisa. Želje klijenata evoluiraju, oni traže profesionalnu izvrsnost.

To je pozitivna promjena za struku jer uz takve klijente frizeri rastu, razvijaju se, napreduju i postaju majstori u svom poslu. Da bi profesionalcima donekle olakšali posao, stručnjaci iz tvrtke Laboratoire Ducastel, Subtilove tvornice snova u francuskom gradu Castelfranc, nedavno su zahtjevnom tržištu ponudili dvije nove generacije boja: Ice i Infinite.

topstil boje za kosu

Ove profesionalne i visokokvalitetne boje za kosu u kratkom su roku postale omiljene boje iskusnih svjetskih frizera i slavnih osoba. Subtil Ice je trajna boja za kosu koja daje popularnu srebrnu, hladnu nijansu bez crvenog sjaja. Riječ je o boji visokih performansi koja optimalno neutralizira tople nijanse. Ta je boja u veoma kratkom roku osvojila Hollywood, a onda i ostatak svijeta.

Kolekcija boja Subtil Infinite sadrži, između ostalih, prekrasne smeđe, jesenske nijanse. Riječ je o boji bez amonijaka koja sadrži sedam pigmenata po nijansi, što daje dublje tonove i življe boje. Glavni sastojak u svim Subtil formulama je Epalin - aktivni sastojak derivata dobiven iz ulja kukuruza. Njega od davnina koriste tibetanski svećenici kao ljekovito sredstvo. Glavna funkcija mu je ograničiti kemijske agresije na kosu i smiriti iritacije vlasišta koje se mogu pojaviti tijekom postupka bojenja kose.

topstil boje za kosu
Laboratoire Ducastelova posvećenost klijentima, njihovo iskustvo i tradicija, odražava se u svakom njihovom proizvodu, pa tako i u Subtil Ice Infinite bojama koje su u veoma kratkom roku stekle popularnost među profesionalcima, ali i trendsetericama diljem svijeta. 

Kosa koja se boji u sivo prethodno mora biti potpuno izbijeljena, što je prilično agresivan postupak za vlasi. Uz to, boja koja se nanosi na izbijeljenu kosu brže će se ispirati. To je nažalost neizbježno. Međutim, ima načina da se doskoči tom problemu. Kako bi se boja zadržala što dulje, potrebno je koristiti kvalitetne preparate koji zadržavaju željenu nijansu. 

topstil boje za kosu
Jedan od najboljih preparata za to je label.m Color stay šampon i regenerator. Radi se o profesionalnim formulama koje štite i vlaže kosu iznutra. Vrlo su efikasni u stabiliziranju boje te sadrže i Heliogenol dobiven iz ulja sjemenki suncokreta. Proizvode je dovoljno koristiti dvaput tjedno. 

Profesionalne boje Subtil i provjereno dobre Label.m proizvode potražite u TOPSTILu na adresi Lanište 1h ili naručite putem webshopa www.topstil.com.hr.

topstil boje za kosu

Foto: PR
Objavljeno: 20.09.2016. u 12:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p