KOSA

Dessange i Kérastase - rođendanska proslava Fusio-Dose rituala

Spektakularna proslava
dessange
zagrebačkom salonu Dessange u Ilici 2, u četvrtak, 10. studenog, proslavljena je prva obljetnica predstavljanja renoviranog Kérastase Fusio-Dose rituala, koji je u vrlo kratkom vremenskom periodu osvojio srca frizera i klijentica diljem svijeta.

Dessange i Kérastase priredili su pravi spektakl pa su talentirane i poznate hrvatske dame Ana Maras Harmander, Anja Matković, Ana Ledenko, Sementa Rajhard i Lorena Nosić zablistale u odjevnim kombinacijama Max Mare, za make up je bila zadužena Marija Butković, a brigu o kosi su prepustile stručnom timu stilista salona Dessange.

dessange
dessange
Prvi Dessange Paris salon otvoren je 1954. godine, a danas brend Dessange broji preko 1200 salona u grupaciji preko 50 zemalja diljem svijeta. Brend Dessange Paris ponosan je na svoja ostvarena partnerstva sa Filmskim Festivalom u Cannesu i sa internacionalnim partnerstvom L'Oreal, u ovom slučaju brendom Kérastase. Upravo radi toga, Dessange je odabran kao idealno mjesto za Fusio-Dose obljetnicu.

dessange

Događanje su otvorili Luka i Sanja Čabraja, ponosni vlasnici franšize Dessange za Republiku Hrvatsku, nakon kratkog upoznavanja s proizvodom uslijedio je show u kojem su prisutni gosti vidjeli kako nastaje jedna od frizura iz nove Dessangove kolekcije, na kosi glumice Ane Maras Harmander. Svi prisutni gosti su imali priliku doživjeti čari Fusio-Dose na svojoj kosi i s divnom, njegovanom kosom uživati u pravoj rođendanskoj proslavi uz tortu i koktele.

dessange
dessange
Kérastase Fusio-Dose nudi 20 različitih kombinacija personalizirane dugotrajne njege koja cilja na primarnu i sekundarnu potrebu kose. Visoka koncentracija njege s jakim aktivnim sastojcima učinkovito djeluje na površini vlakna kose i trenutno je transformira. Fusio-Dose je prvi Kérastase ritual u salonu koji je rađen po mjeri i omogućava rješavanje specifičnih potreba kose. Nakon prethodno napravljene analize kose, frizer odabire po jedan između četiri koncentrata i pet boostera, koji čine savršenu kombinaciju njege po mjeri svake kose.

Foto: PR
Objavljeno: 11.11.2016. u 16:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p