KOSA

Dip-dye pramenovi u kosi su hit i ove jeseni

Vrući trend s Pradine piste
Budući da modna kuća Prada redovito povede diskusije na račun svojih revolucionarnih kolekcija, istoga nisu bili pošteđeni ni frizerski stilisti prošloga proljeća, kada su kreirali sada već slavne dip-dye frizure u dva tona. Jesenska revija tako je obilovala modelima koji su prošetali svoje duge, ispeglane frizure sa zanimljivim pomakom u drugoj boji.


Slavni frizerski stilist Guido Palau ideju za jesensko/zimsku reviju dobio je sasvim slučajno u backstageu, kada je 'na djelu' gledao make up umjetnicu Pat McGrath. Razmišljajući o tome kakve bi frizure komplimentirale upadljivom make upu na očima, kreativni savjetnik Redkena iz svog je kovčega počeo izvlačiti ekstenzije u boji te ih aplicirati u prirodnu kosu modela.

Na taj potez, prema vlastitim riječima, inspirirao ga je sveprisutni streetstyle, a isti trend u kosi Palau je rekreirao i za potrebe Pradine jesenske kampanje: "U svijetu beautyja više nema pravila, stoga doista možete istraživati granice do krajnjih razmjera". Ukoliko ste dovoljno hrabre za ovakav trend u kosi te želite istraživati, preporučamo da dip-dye tehnike ipak prepustite stručnim rukama svog frizera.


H.B.

Objavljeno: 30.10.2012. u 18:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p