KOSA

Ella Dvornik ima odličnu novu boju kose!

Trendi siva boja kose 

ella dvornik zoran aragović 
Trendseterica Ella Dvornik odlično je nosila zanimljivu bijelu haljinu BiteMyStyle Zorana Aragovića u ponedjeljak 27. lipnja na posljednjoj večeri BIPA FASHION.HR Cruise Collectiona. Osim haljine osvojila nas je i njena nova boja kose!
 
S obzirom na to da je Ella prošle sezone bila zaštitno lice kolekcije BiteMyStyle, ne čudi da je ponovno odabrala baš njegov dizajn. Haljina je bijela s umetnutim crnim i prozirnim materijalima s bijelim točkicama. Detalj koji nas je na haljini osvojio je kratki kroj sprijeda koji divno naglasi Elline duge i vitke noge, dok sa stražnje strane haljine visi poludugi plašt. Bijelu haljinu Ella je kombinirala s crvenim sandalama sa sitnim resicama koje su bile točka na i ovog outfita
 
ella dvornik, zoran aragović
 Ella i Zoran Aragović
 
ella dvornik nova boja kose
 
Ella nas je osim predivnim outfitom, osvojila i novom sivom bojom kose koja joj predivno stoji. Za novu boju zaslužna je Katica Topčić iz frizerskog salona Fabula De Forma. Nakon što je prije nekoliko mjeseci obojila kosu u hit ginger blonde nijansu, Ella se opet odlučila za promjenu.
 
"Prije dva dana Ella mi je poslala poruku i rekla da joj je dosadila crvena boja jer joj je preobična. Svi znamo koliko je teško mijenjati crvene tonove jer naravno prije svega treba blajhati kosu, što može biti pogubno za kvalitetu kose, međutim Kevin Murphy je stvorio posvjetljivač u kremi s Muru Muru maslacem, incha inchi uljem i proteinom kukuruza i to sve bez amonijaka te uz dodatak Olaplexa, rezultati su više nego fantastični. Kosa je zdrava kao da je nismo blajhali. Nakon toga smo koristili preljev iz linije boja Color.me by Kevin Murphy i rezultati su tu, Elli boja kose više nije dosadna, a ja idem smišljati nove recepture za sljedeću boju kad joj dosadi siva nijansa", rekla je Katica.

ella dvornik, katica topčić
Ella i Katica Topčić

T.K.
Foto: Mateja Vrčković
Objavljeno: 28.06.2016. u 10:03

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p