KOSA

Ella Dvornik ima predivnu novu boju kose!

Odlična tamno siva nijansa
ella dvornik
T
rendseterica Ella Dvornik svakom promjenom boje kose iznova nas oduševi, a ovoga puta odlučila se za potpuno trendi, tamno sivu nijansu. Katica Topčić, vlasnica salona Fabula De Forma, rekla nam je kako je Elli napravila novu boju.

Ella je na svom Instagramu podijelila svoju novu boju i napisala da je ponovno obojila kosu u tamno sivu jer ta nijansa odgovara njenom crnom zimskom raspoloženju. Elli gunmetal boja stoji zaista odlično, pogotovo na frizuru s velikim valovima i potpuno je trendi. Definitivno će plijeniti pažnju jer iako je siva kosa popularna, rijetki se odlučuju za takvu promjenu, a možda bi trebali jer izgleda zaista upečatljivo i divno.

"Ella se odlučila na potamnjivanje kose prije dodjele nagrada za najbolje travel blogere. U skladu sa svojim dinamičnim zanimanjem, često mijenja boju kose. Inače ima prirodno srednje smeđu boju koju moramo blajhati. Gunmetal boju dobili smo bez muke zahvaljujući Antidot Pro - revolucionarnom proizvodu koji prevenira pojave poput svrbeža i iritacije prilikom bojenja kose! Ellinu kosu smo skratili i više nema ekstenzije te smo napravili predivne valove", rekla nam je Katica o Ellinoj novoj boji kose.

ella dvornik
T.K.
Foto: Instagram 
Objavljeno: 24.11.2016. u 10:28

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p