KOSA

Ella Dvornik obojila kosu u čak nekoliko nijansi!

Neobična, ali zanimljiva kombinacija boja
ella dvornik
Poznata trendseterica i blogerica Ella Dvornik ponovno nas je iznenadila svojom novom bojom kose. Ovoga puta odlučila se na kombinaciju duginih boja koja djeluje potpuno cool.

Ella često mijenja boje kose, a nakon sivih nijansi odlučila se za dugine boje. Kao i uvijek, svoju kosu povjerila je u ruke Katici Topčić iz frizerskog salona Fabula de Forma koja je koristila ljubičastu, plavu, žutu, lila i ledenu nijansu kako bi postigla dugin efekt. S obzirom na to da Ella voli eksperimentirati s neobičnim frizurama i bojama kose, ne čudi nas njen izbor koji joj je zaista osvježio cijeli izgled. Čini nam se kako trendseterica ovim vedrim bojama želi dozvati proljeće!

"Nakon hladne i sive zime odlučile smo napustiti sivilo i prizvati proljeće u svim trendi bojama. Odlučile smo pomaknuti granice i iskoristiti kosu u najboljem umjetničkom smislu. Ja vjerujem kako je boja za kosu umjetnost i kako je svaki klijent moje umjetničko platno stoga sam odlučila na Elli iskusiti maksimalnu kreativnu slobodu. Color.Me boje Kevin Murphyja nude mi velike mogućnosti u stvaranju boja, a pri tome su bez amonijaka i PPD te obogaćene medom, narom i aloa verom i kao takve su jedinstvene na tržištu te mi daju slobodu da kreiram bez straha da će se kosa oštetiti. Naravno tu je i neizostavni Olaplex koji nam garantira elastičnost, čvrstoću vlasi", objasnila nam je Katica.

ella dvornik
ella dvornik
ella dvornik
ella dvornik
T.K.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.02.2017. u 10:15

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p