KOSA

Fashion.hr Style Community & Kevin.Murphy vas daruju

Poklanjamo tri paketa Young.Again proizvoda

KEVIN.MURPHY je asortiman profesionalnih proizvoda za njegu kose, orijentiranih na modu, te dostupnih samo u frizerskim salonima, a Kevin ih je osmislio za potrebe koje je imao kao frizerski stilist u editorijalima.

Stvoren na temelju iste filozofije kao proizvodi za njegu kože i inspiriran onim najboljim iz prirode, KEVIN.MURPHY asortiman šampona, regeneratora, stylinga, tretmana i pribora za stiliziranje, predstavlja spoj izgleda s modne piste, prirode esencijalnih ulja i vitamina, kreiranog za svaki tip kose.

Proizvodi se rade od obnovljivih i održivih resursa kad god je to moguće, koristeći čista esencijalna ulja, biljne ekstrakte i prirodne antioksidanse. Proizvodi ne sadrže sulfate i parabene.

Kevin.Murphy ovog tjedna daruje naše sretne čitateljice s tri kompleta svoje nove linije Young.Again, koja sadrži sljedeća tri proizvoda: Young.Again.Wash (250ml), Young.Again.Masque (200 ml) i Young.Again Rinse (250ml).


Young.Again linija fokusirana je na problem starenja kose, čiji su najčešći uzročnici hormonalne promjene, zagađen okoliš i razni kemijski procesi. Kako naša kosa stari, tako lakše gubi vlagu i sve više apsorbira vodu, prašinu i prljavštinu, što kosu čini beživotnom, lomljivom i ispucalom.

Tu na scenu stupaju Young.Again proizvodi, koji se bore protiv starenja kose sastojcima kao što su bioflavonoidi iz bobica i citrus, 20 esencijalnih aminokiselina, smilje, ulje iz sjemenki baobaba i mnogi drugi. Svi sastojci duboko hrane, omekšavaju i rekonstruiraju kosu, vraćajući joj elastičnost.

Spomenute nagrade možete osvojiti ako odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena dobitnica/ka objavljujemo idući ponedjeljak, 28. listopada.

 

Dobitnici prošlotjedne nagradne igre (Vichy Idealia Life Serum) su:

Dubravka Matić

Ivana Zoković

Maja Vitez

 

 

-->-->

Objavljeno: 22.10.2013. u 14:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p