KOSA

Fashion.hr Style Community & L'Oréal Professionnel vas daruju

Savršena njega za obojanu kosu

Prirodna ulja korištena su u ritualima ljepote kože i kose od davnina, a njihove su tajne prenošene od generacije do generacije. Jaka, čuvana, hidratizirana i sjajna kosa znak je ljepote, i time pravi „must have" za žene.

Danas, kao i u davnim vremenima, u potrazi smo za savršenim spojem ulja koje će kosu dovesti do savršenstva. U samo godinu dana Mythic Oil, inspiriran mitskom orijentalnom ljepotom, postao je omiljeni proizvod frizera i njihovih klijentica. Svestran, multi funkcionalan, Mythic Oil sada nudi čitavu liniju proizvoda koji čiste, njeguju te uljepšavaju kosu i najzahtjevnijih žena.

Originalni Mythic Oil sada je upotpunjen s još trima dragocjenim uljima koja ispunjavaju želje i individualne potrebe svih žena. Za sve tipove kose, od tanke, obojene do neukrotive, nove formule rađene po mjeri inspirirane su legendarnim Orijentom, starim receptima prilagođenih modernim ukusima zahvaljujući izboru, najfinijih i najčišćih ulja.

 

MYTHIC OIL ULJE ZA SJAJ OBOJENE KOSE


Formula inspirirana tretmanima naših predaka pruža kosi nevjerojatan sjaj.

Njegova tajna: Ulje lana koje sadrži visoku koncentraciju esencijalnih masnih kiselina obavija vlakno kose za jaču blistavost, zaštitu i sjaj. Ulje brusnice specijalan spoj pruža blistav sjaj i zaštitu.

Snažan antioksidans hranjivih svojstava hrani kosu za blistavi glamur.

SAVJETI ZA UPOTREBU:

POJAČIVAČ SJAJA PRIJE FENIRANJA

Zaglađuje kosu za efekt visokog sjaja.

ZAVRŠNA BLISTAVOST

Blistava doza koja upotpunjuje vaš look.

UV ZAŠTITA

Štiti od štetnog sunčevog utjecaja.

 

L'Oréal Professionnel daruje tri sretne čitateljice Mythic Oil uljem za sjaj obojene kose, ako točno odgovorite na naše nagradno pitanje.

Imena sretnih dobitnika objavljujemo u ponedjeljak 24. rujna.

 

Dobitnici prošlotjedne nagradne igre su:

Renata Šišak

Dijana Kovačević

Sandra Mamić

 

Objavljeno: 17.09.2012. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p